Magyar bérekről/jövedelmekről a Magyar Országgyűlésben - Morvai felszólalása (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Meddig szoríthatóak le a bérek (jövedelmek) egy ország vagy egy vállalkozás versenyképességének megőrzése érdekében? Mi lesz Magyarországgal, ha nem közelítenek a jövedelmek Nyugat-Európához? S mi lesz, ha közelítenek? Összeomlik a gazdaság? - ezeket a kérdéseket érintette Morvai Krisztina felszólalása a Magyar Országgyűlésben rendezett politikai vitanapon, 2017. április 10-én.

 

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban