Magyarország elszántan védi az európai kultúrát! Morvai az európai kulturális örökség évéről (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Az Európai Unió 2018-at az európai kulturális örökség védelme évének nyilvánította. Tragikomikus döntés ez abban az időszakban, amikor ugyanez az Európai Unió elszántan végzi a „bevándoroltatást”, és teszi ki folyamatos veszélynek Európát, az európai lakosságot, az európai hagyományokat és kultúrát. Az európai kulturális hagyomány évéről szóló jelentés egyetlen szót sem említ a bevándoroltatási folyamatról. Morvai Krisztina rámutatott: Magyarország örömmel veszi ki részét a 2018-ra meghirdetett európai kulturális hagyomány éve sikeréből - továbbra is védeni fogjuk Európa határait és ezzel az európai hagyományokat és kultúrát.

 

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban