Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák Vitám a magyar elnökséggel a szerb csatlakozásról, a temerini fiúkról, a magyarverésekről


Vitám a magyar elnökséggel a szerb csatlakozásról, a temerini fiúkról, a magyarverésekről

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Megtekintés LightBoxban

Szerbia uniós csatlakozása kapcsán felhívtam az EP figyelmét a délvidéki magyarverésekre és a temerini fiúk esetére, amire reagálva Stefan Füle uniós bővítési biztos ígéretet tett, hogy ki fogják vizsgálni az utóbbi ügyet. A videó végén Szerbia uniós csatlakozásával kapcsolatban a "hivatalos magyar álláspontot" láthatják, Győri Enikő államtitkár tolmácsolásában.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés