Címlap Országjárás országjárás Kisbéren jártam - a Barikád beszámolója


Kisbéren jártam - a Barikád beszámolója

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Május 16-án, hétfőn Morvai Krisztina a Jobbik európai parlamenti képviselője lakossági fórumot tartott Kisbéren.  A fórum megvalósulásában az oroszlányi alapszervezet segédkezett, valamint részt vett Vágó Sebestyén országgyűlési képviselő, a mozgalom megyei elnöke is.

A fórum fő célja, hogy Kisbéren és környékén egyaránt zászlót bonthasson a Jobbik, ugyanis ezeken a településeken, a sok szimpatizáns ellenére, még nem alakultak alapszervezetek.

Morvai Krisztina előadására szép számmal érkeztek az érdeklődők. A kisbéri Wass Albert Művelődési Központ kamaratermében egyetlen szék sem maradt szabadon.

 Krisztina előadásának a „Politika és távolság” címet adta, melyben az országjárása során szerzett tapasztalatairól számolt be: a mindennapokat megkeserítő cigánybűnözésről.

Előadása során kitért arra, hogy Magyarország inkább a harmadik világhoz tartozik, mintsem Európához, hogy a gazdagok és a szegények között egyre nagyobb a szakadék, valamint arról, hogy Pintér Sándor belügyminiszter a cigánybűnözés égetően sürgős megoldása helyett az egyenruhás bűnözést tartja veszélyesnek.

Az előadás végén lehetőség nyílt arra, hogy a hallgatóság kérdéseket intézzen Morvai Krisztinához. Kérdések hosszú sora hangzott el, melyeket végül- tekintettel a kései időpontra- Szabó Mihály oroszlányi önkormányzati képviselő zárt le, majd hozzátette, hogy aki szeretne részt venni a térségben a Jobbik munkájában, a helyszínen jelentkezhet.

Szerencsére Krisztina lendületéből erőt merítve jelentkezőkből nem volt hiány, így a közeljövőben Kisbéren, Bársonyoson, Császáron és Szákszenden is megalakulhat egy-egy új Jobbik alapszervezet, illetve ifjúsági tagozat.

barikad.hu

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés