Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák Beolvastam Göncz Kingának és az EU-nak (Videóval)


Beolvastam Göncz Kingának és az EU-nak (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A következő sajtóközleményt adtam ki felszólalásom kapcsán

Morvai Krisztina február 27-én az Európai Parlamentben, napirend előtti felszólalásában kifogásolta, hogy miközben Magyarországot folyamatosan gyalázzák az "emberi jogok megsértése" miatt, az a szocialista Göncz Kinga vezeti le az emberi jogok fontos kérdéseiről szóló Szabadságjogi, rendészeti és igazságügyi (LIBE) bizottsági ülést, aki tagja volt a 2006-os szemkilövető kormánynak.

A nemzetközi közvélemény számára, alig ha lehetnek hitelesek egy olyan szervezet emberi jogi alapú támadásai, amely az emberi jogok tömeges és durva megsértéséről elhíresült politikust ültet ilyen fontos pozícióba, azaz kecskére bízza a káposztát. Bizarrnak nevezte, hogy Göncz Kinga pont azon a napon elnököl az Európai Parlament emberi jogokkal foglalkozó bizottságában, amikor a Magyar Országgyűlés a Balsai-jelentést tárgyalja, amely szerint Gyurcsány Ferenc és társai a 2006 őszén alkalmazott tömeges rendőri erőszakkal terrorcselekményt követtek el a magyar emberek ellen. A szemkilövető kormány volt tagja által elnökölt üléssel szintén egy időben került sor az Országgyűlésben a Jobbik közkegyelmi módosító javaslatának megvitatására, amelyben amnesztiát javasolnak a 2002 és 2010 között, politikai okokból meghurcoltaknak. A képviselőnő továbbá arra követelt választ, hogy a független képviselők csoportjának, általa kezdeményezett javaslata ellenére miért nem hallgatta meg végül a bizottság, a magyarországi helyzetről szóló február 9-i nyílt meghallgatásán Budaházy Györgyöt.

A két és fél év előzetes letartóztatást követően még mindig házi őrizetben levő, még a Gyurcsányék idején indított koncepciós eljárás alatt álló hazafi meghallgatását a bizottság szintén szocialista elnöke, Juan Fernando López Aguilar először napirendre tűzte, majd a zöldek gyalázkodó sorainak hatására az utolsó napokban lemondta a meghívást. A felszólalás teljes egészében megtekinthető www.morvaikrisztina.hu honlapon, az alábbi linkre kattintva.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés