Címlap Nemzeti önrendelkezés nemzeti önrendelkezés Morvai és Gaudi beszélgetése a Magyarország elleni hadjáratról és a délvidéki jogsértésekről - VIDEÓVAL!


Morvai és Gaudi beszélgetése a Magyarország elleni hadjáratról és a délvidéki jogsértésekről - VIDEÓVAL!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A magyar euro-szkeptikusok száma napról napra nő, hála az Unió Magyarország elleni háborújának, amelyet "ikertestvérével", az Európa Tanáccsal együtt folytat. Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás Európai Parlamenti és Európa Tanácsi képviselők e háború lehetséges okait és fejleményeit elemzik.

Másik témájuk a szerb Uniós csatlakozással összefüggésben a délvidéki magyarok jogfosztottsága és az ez ellen való kormányzati és nemzetközi fellépés szükségessége.

A beszélgetés alább tekinthető meg:

Kapcsolódó

Összefoglaló Morvai és Gaudi délvidéki magyarok emberi jogi helyzetét monitorozó 2011. tavaszi körútja végén tartott sajtótájékoztatóról
Gaudi felszólalása Szerbia emberi jogi helyzetével kapcsolatos jelentés vitájában az ET közgyűlésén (2012. január)
Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás délvidéki látogatása (2012. március)
Szerbia kettős mércéje a nemzetiségi jogok terén - Gaudi felszólalása az ET koszovó vitájában (2013. január 24.)
Szerbia rendezze a délvidéki magyarok ügyét, addig ne lehessen EU tag! - Gaudi az EU bővítési biztosát kérdezte az ET Közgyűlésen (2013.január 28.)
Morvai vitája a magyar elnökséggel a szerb csatlakozásról, a temerini fiúkról, a magyarverésekről (2011. január 21.)
Trianoni égbekiáltó igazságtalanságról, az elszakított területeken élő honfitársaink utazáshoz való jogáról (2010. március 11.)

 

facebook




xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés