Címlap Nemzeti önrendelkezés nemzeti önrendelkezés Revízió?! Morvai és Gaudi beszélgetése a trianoni békediktátumról, a magyar önrendelkezési küzdelmekről és egy ígéretes konferenciáról (videóval)


Revízió?! Morvai és Gaudi beszélgetése a trianoni békediktátumról, a magyar önrendelkezési küzdelmekről és egy ígéretes konferenciáról (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A trianoni békediktátum 93. közelgő évfordulója alkalmából Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő és Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő a tragikus nemzetgyilkossági kísérletről szóló megemlékezés szükségessége mellett arról beszélgetnek, hogy miért fontos és elkerülhetetlen a határozott jogvédő küzdelem az elszakított magyar területeken élő honfitársainktól máig megtagadott önrendelkezés jogáért és alapvető emberi jogaiért.

A védekezés és magyarázkodás helyett végre támadásba kell lendülni, a jelenlegi helyzet revíziója elkerülhetetlen. Ennek kapcsán elemzik az Európai Parlament Petíciós Bizottságában jogsértett felvidéki magyarok Benes-dekrétumokkal és törvénytelen állampolgárság-megfosztásokkal kapcsolatos petíciókról folytatott vitát. Végigtekintik az egyes elszakított területek helyzetét, és ismertetik a Kárpát-medencében élő magyarok jogvédelméről szóló június 4-én Budapesten tartandó konferencia programját. Vesszen Trianon!

 

facebook




xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés