Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák Snowden és más - becsületből lemondott - hírszerzők izgalmas vallomásai Brüsszelben (Videóval)


Snowden és más - becsületből lemondott - hírszerzők izgalmas vallomásai Brüsszelben (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Morvai Krisztina képviselő folytatja az Európai Parlament LIBE Bizottságának a Snowden-ügy, illetve az amerikai és európai megfigyelési botrányok kivizsgálására irányuló üléseinek bemutatását a magyar érdeklődők számára. Ezúttal amerikai és angol hírszerzők személyes - illetve Edward Snowden esetében ügyvédje által felolvasott - megrázó vallomásait mutatjuk be. Egyebek mellett arról beszélnek, miért döntöttek úgy, hogy "whistleblowerek" ("sípfújók") lesznek, azaz feltárják volt munkahelyük, a "nemzetbiztonsági" (hírszerző) cégek súlyosan jogsértő tevékenységét, sötét üzelmeit. A felvételen megismerhetők a Morvai Krisztina által az ülésen feltett kérdések egyebek mellett arról, hogy vajon kialakult-e egy újabb diktatúra a kommunizmus után, ezúttal a bankok, a nagy cégek és a politikai hatalom összefonódásából. Ez az anyag az igen hosszú ülés legérdekesebb részleteit tartalmazza. Az ülés teljes anyaga magyarul vagy az eredeti angol nyelven megtekinthető itt.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés