Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák


Egyéb emberi jogi témák

Hirtelen fontosak lettek az EU-nak a magyar munkások? (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Parlamenti választásokhoz közeledve (2014. május 25.) az eddig kizárólag a bankok, multi cégek, nagytőkések, érdekeit képviselő Európai Parlamenti fősodratú pártoknak hirtelen fontos lett a magyar és más "másodosztályú tagállami" munkások jogfosztottsága és kizsákmányolása. Érdekes az időbeli egybeesés!

 

Külföldi összeszerelő üzemek helyett magyar kisvállalkozásokat! (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Munkahelyteremtés alatt végre ne a külföldi tulajdonú összeszerelő üzemek nyitását értsük, ahol a magyarok munkajogi jogfosztottságban fillérekért dolgoznak. Ideje, hogy végre megkezdődjön a magyar vállalkozások valódi támogatása, és az EU-s pénzek e célra történő átlátható hozzáférhetővé tétele.


 

Miért nem lett Gaudi képviselő? (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás a Jobbik EP-listájáról, a választásokról, az Európai Parlament elmúlt és jövendő öt évéről, valamint a Tamás által vezetett patrióta, nemzetközi jogvédő szervezetről, és a nemzeti jogvédelem időszerű híreiről beszélgetnek az EP 2009-2014-es ciklusának utolsó ülésén, (2014.) április 17-én Strasbourgban.

 

Mit csinált Gaudi Strasbourgban az elmúlt 4 évben? Morvai és Gaudi beszélgetése (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina számvető,  értékelő beszélgetése 2014. április 10-én Strasbourgban az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlés magyar tagjaként Gaudi által az elmúlt 4 évben folytatott  küzdelmeiről, elért eredményeiről, kiépített szövetségi hálókról, felidézve a legemlékezetesebb akciókat, felszólalásokat, vitákat, érdekes háttérinformációkkal, különös tekintettel a nemzeti jogvédő képviselő mandátumának utolsó közgyűlésén történtekre, így a hagyományos nemzeti közösségek jogairól szóló, sikerre vitt magyar jelentésről, Kárpátalja visszaszerzése érdekében végzett munkáról, az ukrajnai helyzetről, a Krím visszacsatolásáról és az átértékelendő magyar-orosz viszonyról

 

Emberi jogi kettős mércék az EU-ban - Morvai felszólalása (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Unió egyre elszántabban harcol a homoszexuálisok jogaiért. Kivéve, ha az USA-ban, Szaúd-Arábiában vagy más gazdag és erős szövetségesnél történik jogsértés. Hogy-hogy az utóbbit elnézik? - kérdezte Morvai Krisztina az EP plenáris ülésén.

(A felszólalásban említett esetről szóló televíziós tudósítás az alábbi linken megtekinthető)

Másik emberi jogi témájú felszólalásában - szintén a hagyományos csütörtök délutáni Emberi jogi jogsértések vitában - arra kérdezett rá: hogyan lehetséges, hogy Izrael tömeges és durva jogsértései még sosem voltak tárgyai e rendszeres emberi jogi vitáknak?

 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Következő > Utolsó >>
32. oldal / 49

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés