Budaházy, Hunnia csoport, politikai foglyok

Budaházy György beszéde a Hunnia csoport elleni "terrorizmus-kirakatper" első bírósági tárgyalási napján

E-mail Nyomtatás PDF


Megtekintés LightBoxban

Szemben a Hír TV torzításával a másfél éve raboskodó Budaházy nem egy rövidke, indulatos felszólalást tartott a Fővárosi Bíróságon, hanem közel háromnegyed órán át beszélt kiváló logikával és remek jogérzékkel az eljárás során elkövetett jogsértésekről. Győződjön meg személyesen arról, mi is hangzott el a tárgyalóteremben - nézze végig a felvételt, s ismerje meg a büntetőügy összefüggéseit, ezúttal a média hazugságaitól mentesen!

Szeretettel:

Morvai Krisztina

 

Kezdődnek a büntetőperek

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Barátaim!

Ma, március másodikán fél kilenckor a Fővárosi Bíróságon kezdődik a másfél éve raboskodó Budaházy György és 15 másik hazafi büntetőpere. Ebből az alkalomból kérlek Benneteket, hogy tekintsétek meg az alábbi rövid dokumentumfilmet!


Megtekintés LightBoxban

Szeretettel:
Morvai Krisztina

 

Az előzetes letartóztatásokkal kapcsolatos jogtalanságok miatt tiltakoztunk Jobbikos képviselőtársaimmal a Magyar Országgyűlés Emberi Jogi Bizottsága kihelyezett ülésén, a Kozma utcai börtönben

E-mail Nyomtatás PDF

A "terrorizmus elleni harc" sokszor ürügy az ellenzéki személyekkel szembeni embertelen, jogsértő fellépésre - állítom felszólalásomban az EP Szabadságjogi Bizottsága előtt (a számítógépek lefoglalásával kapcsolatban angol nyelvű felszólalásomat sajnos rosszul fordították, értelemszerűen azt panaszoltam, hogy a lefoglalás jogellenes módszerrel úgy történt, hogy a gépen lévő tartalmakat a hatóságok könnyedén megváltoztathatják).


Megtekintés LightBoxban

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
7. oldal / 10

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés