Bevándorlás/migráció

Migránsok jártak Juci néninél... (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Honlaplátogatóim!

Hálásan köszönöm részvétnyilvánító üzeneteiket. Sokat jelentettek a támogató szavak. Segítségükkel megerősödve folytatom a munkát. Kérem, tekintsék meg a migrációs országjárásomról készült első rövidfilmünket. (Megkésve, de nagyon köszönöm a migrációval kapcsolatos leveleket, tanácsokat, a felszólalási tervezeteket is. Folyamatosan hasznosítom őket.)

Szeretettel

Krisztina

Migránsok jártak Juci néninél... (videóval)

A tömeges migráció egyre több magyar település és egyre több magyar ember életét dúlja fel. Jó lenne, ha a döntéshozók az ő helyzetüket is figyelembe vennék a "menekültkérdés"/ bevándorlási válság rendezése során. Morvai Krisztina EP képviselő és Almási Lajos dokumentumfilmes egy idős özvegyasszonynál, Juci néninél járt a déli határszélen, Ásotthalmon lévő tanyavilágban. Juci néni éjszakánként nem tud aludni, mert fél. Három ízben hatoltak be tanyájára hívatlan látogatók- tiltott határátlépők csoportjai.

 

Magányról és szeretetről a migrációs válság ürügyén

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina beszéde 2015. szeptember 20-án, Debrecenben

Kedves Honlap Látogatóim!

Édesapám emlékére

Hálásan köszönöm azt a sok szeretetet, biztatást és tanácsot, amit az elmúlt években kaptam Önöktől - immáron 60 ezer látogatót számoló Facebook közösségemtől és honlapom látogatóitól. Sokat gondolkodtam azon, megüthetek-e személyesebb hangot, és megoszthatom-e Önökkel azt a felvételt, amely az elmúlt hétvégén egy debreceni rendezvényen készült beszédemről, Édesapám halálának másnapján. Témája a magányosság, a szeretet, a teremtés - a migrációs válság ürügyén. Remélem, nem tekintik túlzott bizalmaskodásnak, hogy úgy döntöttem: megteszem.

Hittel, reménnyel, szeretettel

Krisztina


 

Kedves Migránsok, takarítsák el a szemetüket! Morvai Krisztina mozgalmat hirdetett

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina EP képviselő Almási Lajos rendező-operatőr munkatársával országjárásba kezdett annak vizsgálatára, hogy hogyan érinti a tömeges illegális migráció a magyar lakosságot. Az országjárás egyik első állomása a magyar-horvát határtól 10 km-re lévő Pélmonostor település volt, amely jelenleg Horvátország területén lévő magyarlakta város. A városban több ezer migráns tartózkodik, akik az utcán ülve töltik idejüket, és körülöttük hatalmas mennyiségű szemét szennyezi a környezetet, és rontja a városképet. Az EP képviselő tapasztalatai szerint hasonló a látvány a Magyarország határain belül és kívül is a tömeges migrációval érintett településeken. A képviselő arra biztatja a magyar embereket - a tömeges illegális migrációval érintett településeken -, hogy adakozás keretében juttassanak szemeteszsákokat és gumikesztyűket a migránsoknak, és udvariasan, higgadt hangnemben kérjék meg őket, hogy takarítsák össze maguk után a szemetet, és helyezzék el a szemétgyűjtő konténerekbe. Az első tapasztalatok igen kedvezőek voltak, a migráns emberek a kérést természetesnek vették, megkezdődött részükről a szemét összegyűjtése, és az addig üres szeméttároló konténerekben való elhelyezése. Szinte percek alatt megkezdődött az érintett környék megtisztulása. A képviselő szeretné, hogy ebből országos akció legyen, és ki-ki anyagi erejéhez mért mennyiségű szemeteszacskót, illetőleg gumikesztyűt adományozzon a migránsoknak, és győzze meg arról, hogy a környezet védelmében a saját szemetük összetakarításáról és konténerbe elhelyezéséről gondoskodjanak.

Az akció első (pélmonostori) epizódjáról filmfelvétel készült:

A képviselő országjárásának következő állomása Bicske, majd ezt követi Debrecen. Ezeken a településeken a menekülttáborok környékén a szemétszedő akció folytatódni fog.

 

Morvai országjárásra indul a tömeges illegális migráció következményeinek megismerésére - FELHÍVÁS!

E-mail Nyomtatás PDF

Szeptemberében és októberében országjárást tartok, amelynek témája a tömeges illegális bevándorlás hatása Magyarországra, a magyar emberekre. Az országjárás célja az érintett települések, lakosok meghallgatása, a migráció következményeinek megtekintése és megismerése, tekintettel arra is, hogy a "jogvédők" szinte kizárólag a migránsok helyzetével és jogaival foglalkoznak, a migrációtól szenvedő magyar embereket alig-alig képviseli valaki.

Az országjáráson tapasztaltakról rendező-operatőr munkatársammal, Almási Lajossal dokumentumfilmet forgatunk, amelyet bemutatok az Európai Parlamentnek és az Európai Bizottság illetékeseinek, valamint a magyar politikusoknak és hatóságoknak, azonnali, hatékony intézkedéseiket sürgetve. Ezúton kérem azon települések, közösségek jelentkezését - párthovatartozásra tekintet nélkül -, akik "szívesen" bemutatnák, s a nemzetközi nyilvánosság elé is tárnák a tömeges, illegális migráció következményeit saját életükre, s környezetükre. Kérem, hogy megkereséseiket a következő e-mail címre küldjék el: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Addig is, amíg az országjáráson személyesen találkozunk, kérek minden magyar embert, hogy menjenek el a tömeges illegális migráció elleni tüntetésekre, írják alá a petíciókat, minden lehetséges módon tiltakozzanak Hazánk elfoglalása és tönkretétele ellen!

Szeretettel
Morvai Krisztina

 

Morvai kellemetlen kérdései a migrációról és az EU biztos válasza (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Bizottság új programjának vitáján Morvai Krisztina rámutatott: a programból világos, hogy az illegális migrációt kemény eszközökkel üldözni fogja a Bizottság, a legális migrációt támogatja. Nem világos azonban, hogy a kettő között pontosan mi a különbség, ezért arra kérte Frans Timmermans illetékes európai uniós biztost, hogy az európai polgárok számára érthetően és egyértelműen magyarázza el a különbséget legális és illegális bevándorlás között. A felvételen Morvai Krisztina felszólalása és Timmermans biztos - meglepően egyenes tartalmú - válasza látható.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>
6. oldal / 9

facebook




xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés