Cigánykérdés

Cigány - magyar együttélés és bűnözés - IV. rész

E-mail Nyomtatás PDF

Magyarország számos részén az emberek mindennapjainak szerves részévé vált a lopások, fosztogatások, fenyegetések, erőszakos bűncselekmények elszenvedése, illetve a bűnözőktől való megalapozott félelem. A rendőrség, az állam szinte teljesen magukra hagyja a kiszolgáltatott embereket, az áldozatokat. Ennek a jelenségnek a feltárása és megváltoztatása Morvai Krisztina országjárásának célja. A dokumentumfilm-sorozat negyedik részében a jászberényi magyarok és cigányok beszélnek helyzetükről...


Megtekintés LightBoxban

 

Feljelentést tettem a jászberényi Munkás utcai állapotok miatt

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Címzettek!

Alulírott Dr. Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő azonnali hatósági beavatkozást igénylő gyermekvédelmi jelzéssel élek s egyidejűleg kiskorú veszélyeztetésének bűncselekménye miatt

f e l j e l e n t é s t

teszek ismeretlen tettesekkel szemben az alábbi tényállás alapján.

A cigány-magyar együttélés helyzetét feltáró országjárásom részeként 2011. december 5. napján Jászberényben jártam, ahol egyebek mellett látogatást tettem a település lakói és a hatóságok által jól ismert ún. "Munkás utcai háznál".

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>
4. oldal / 8

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés