cigánykérdés




Morvai Krisztina nyílt levele a Marian Cozma gyilkosainak büntetését jelentősen enyhítő Győri Ítélőtábla elnökéhez

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt dr. Havasiné dr. Orbán Mária, a Győri Ítélőtábla elnöke!

A Győri Ítélőtábla a tegnapi napon hozott másodfokú ítéletet a Marian Cozma és két társa sérelmére elkövetett, azon kirívó súlyú élet elleni bűncselekmény ügyében, amely az egész magyar társadalmat mélyen megrendítette és felháborította. Mint ismeretes, az elkövetők egy ereje teljében levő fiatalember életét kioltották, két másik fiatal férfit pedig életveszélyesen megsebesítettek.

Az emberek többsége értetlenül fogadta a bíróság tegnapi döntését, amellyel az első fokon kiszabott büntetéseket jelentős mértékben enyhítette, így az elsőrendű vádlott büntetését életfogytig tartó szabadságvesztésről 18 évre csökkentette. A hírkommentárok szerint az adott elkövetők vonatkozásában nem merül fel törvényi akadálya annak, hogy akár a legsúlyosabb megítélésű cselekmény elkövetője is jelentős kedvezménnyel szabaduljon.
Bővebben...
 
 

Cigány - magyar együttélés és bűnözés VII. rész

E-mail Nyomtatás PDF

Cigány szomszédok közt cigányként, magyarként (POLITIKUSOKNAK KÖTELEZŐ!)


Megtekintés LightBoxban

 

Cigány-magyar együttélés és bűnözés VI. rész

E-mail Nyomtatás PDF

Egyenruhás-bűnözés vagy önvédelem? - avagy a gárdista életérzés mozgatórugói


Megtekintés LightBoxban

 

Cigány - magyar együttélés és bűnözés - V. rész

E-mail Nyomtatás PDF

A filmen Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester és Morvai Krisztina EP-képviselő beszélget Kolonics János jászberényi (neszűri) lakossal arról, miként lehetne felszámolni a cigány-magyar együttélésből és az általános lezüllésből eredő elviselhetetlen állapotokat az érpataki modell segítségével Neszűrben és országszerte.


Megtekintés LightBoxban

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>
3. oldal / 8
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés