Írások - Közlemények

Továbbra is független képviselő maradok!

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Olvasók!

A kuruc.info-n velem kapcsolatban a napokban megjelent hírre szeretnék reagálni. Mindenekelőtt szeretnék mindenkit megnyugtatni: sem én, sem a Jobbik másik két európai parlamenti képviselője (Szegedi Csanád és Kovács Béla) nem léptünk be egyik európai parlamenti párt-frakcióba sem, továbbra is független, azaz frakción kívüli európai parlamenti képviselők vagyunk mindhárman. Ez azt jelenti, hogy szavazásokkor, felszólalásainkban, s minden egyéb képviselői tevékenységünk ellátása során kizárólag saját lelkiismeretünknek, politikai és szakmai meggyőződésünknek, választóink feltehető akaratának és nemzetünk érdekeinek vagyunk alárendelve. Nem fedi tehát a valóságot, hogy beléptem volna valamelyik EP frakcióba, illetve, hogy valamiféle pártpolitikai alapú szövetséget kötöttem volna az Osztrák Szabadságpárttal. Ugyanúgy kizárólag a magyar érdek, a nemzeti radikális gondolkodás és a Jobbik európai parlamenti választási programja, valamint a Radikális Változás című programja jelenti az iránytűt képviselői munkámban, mint eddig. Bízom benne, hogy felszólalásaimmal és egyéb képviselői megnyilvánulásaimmal választóim elégedettek, s mivel semmiféle irányváltást nem tervezek, ezután is elégedettek lesznek. (Ezúton is kérem, hogy munkámat kövessék honlapomon, ahol minden felszólalásom és egyéb lényeges tevékenységem megismerhető, ellenőrizhető.)

Bővebben...
 

Közlemény családi állapotomat illetően

E-mail Nyomtatás PDF

Elváltunk. Gyerekeinket továbbra is közösen neveljük.

Morvai Krisztina, Baló György

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
2. oldal / 2

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés