Morvai Krisztina levele Font Sándornak

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Tisztelt Elnök Úr!

Mint az Európai Parlament Agrár és Vidékfejlesztési Bizottságának – ott a Jobbik Magyarországért Mozgalmat és Magyarországot képviselő – állandó tajga azzal a megkereséssel fordulok Önhöz, hogy az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságainak ülésén a részvételemet és felszólalási lehetőséget közvetlenül és/vagy megbízott szakértőm által lehetővé tenni szíveskedjen!

Munkám hatékony ellátása- és mindkettőnk közös célja a magyar vidék és mezőgazdaság felemelkedésének szolgálata érdekében kérem, hogy az ülésekre a meghívói és a napirendi pontokra vonatkozó tájékoztatást titkárságomra megküldeni szíveskedjen.

Bővebben...
 

Felhívás a Gazdálkodók Nemzetközi Küzdelmének Napja alkalmából

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Szeptember 10. a Gazdálkodók Nemzetközi Küzdelmének Napja a WTO által erőltetett szabad kereskedelem ellen, és egyben Lee Kyang Hae koreai gazdálkodó halálának emléknapja is. 2003. szeptember 10-én ugyanis a mexikói Cancunban tárgyaltak a WTO tagállamainak miniszterei a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek további és teljes liberalizációját lehetővé tevő megállapodás aláírásáról. A világ legnagyobb nemzetközi civil szervezete, a Via Campesina szervezésében az öt kontinens gazdálkodóinak több ezres tömege is összegyűlt ekkor Cancunban, hogy tiltakozzon a megállapodás aláírása ellen.

A gazdálkodók háromfős delegációjuk útján petíciót szerettek volna eljuttatni a szigorúan őrzött félszigeten lévő konferenciaközpontban tárgyaló Miniszterek Tanácsához. A szervezők, a kivezényelt kommandó valamint a 3 méter magas vaskordonok ezt megakadályozták. Ezért a gazdák a sorfalat elsöpörve előretörtek a kordonig, ahol Lee Kyang Hae dél-koreai gazdálkodó felmászott a vaskordon tetejére, széttárta lepedődarabra írt üzenetét: „WTO kills farmers” (a WTO megöli a gazdákat), és késével felhasította testét. A WTO-tárgyalások megszakadtak, de Lee gazda három kiskorú gyermeket hagyott maga után.A végső elkeseredettségnek ezt az érzését, amit egy gazdálkodó egy ilyen tett elkövetése előtt érez, azt a magyar gazdák is folyamatosan átélik – legyen szó tejpiaci – vagy sertésválságról, „almaháborúról”, „gabonabombáról”, dinnyeügyről vagy a szőlészet-borászat helyzetéről.

Bővebben...
 

MTI: Önrendelkezés bevezetésére van szükség!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Önrendelkezés bevezetésére van szükség az élelmiszerek előállításánál Magyarországon - jelentette ki Morvai Krisztina, a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti (EP) képviselője pénteken a Veszprém megyei Kamondnál, hozzátéve, ezért az EP-ben is harcolni fog.

Minden népnek, közösségnek joga van ahhoz, hogy meghatározza, mit óhajt termeszteni, mit és hogyan kíván előállítani, illetve értékesíteni - mondta az EP-képviselő a község határában, a 8-as számú főútvonal melletti Dabrókai csárdában, az I. nemzeti gazdafórumot megelőző sajtótájékoztatón.

Hozzátette: jelenleg ugyanis a mezőgazdaság "iparszerűen működő agrobiznisz", amely a vidéket, a földet és az embert egyaránt kizsákmányolja. Az önrendelkezésre épülő mezőgazdaságban a kis- és családi gazdák lennének a meghatározóak az iparszerű termeléssel, a nagyüzemekkel szemben - mutatott rá.

Bővebben...
 

Kedves Barátaim, Kedves Magunkfajták!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Barátaim, Kedves Magunkfajták!

Történelemfordító nap van mögöttünk! Kimondhatatlanul büszke vagyok harcostársaimra, a Jobbikra és az Új Magyar Gárdára a felemelő, a diktatúrát és a megszállóinkat porig alázó avatás és a megalázottságunkat orvosló komáromi koszorúzás miatt. Azt gondolom, mára minden gondolkodó magyar ember számára világos: ezzel a bátorsággal és ezzel a határozottsággal kellett volna fellépnünk nekünk magyaroknak az MSZP-SZDSZ országromboló terrorja ellen rögtön a "rendszerváltáskor", de legkésőbb a 2006. őszi jogtiprásokat követően.  Aki lélekerősítésre vágyik, nézze meg és adja tovább barátainak az itt látható felvételeket - a felejthetetlen avatási ünnepségről és a Szegedi Csanád EP képviselőtársam vezette csoport komáromi koszorúzásáról.

Adjon az Isten szebb Jövőt!
szeretettel
Krisztina


Megtekintés LightBoxban                                        Megtekintés LightBoxban

 

Üzenet az országromboló MSZP-nek

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Tisztelt MSZP!

Olvastam mai sajtóközleményüket, amelyben harciasan kikeltek az Új Magyar Gárda avatás és a Jobbik ellen. Nagyon megértem elégedetlenségüket. Önök 2006 őszén úgy döntöttek, folytatják dicső elődeik - a 110 millió ember haláláért felelős bolsevik vezérek - szokásait, s aki önöknek nem rokonszenves, annak kilövetik a szemét, a nyílt utcán összeveretik pribékjeikkel, bebörtönzik, ÁVH-s módszerekkel megkínozzák és koncepciós büntetőeljárás alá vonják. Igen rossz néven vették és veszik, hogy a magyar nép végre fellázadt az önök és testvérkéik, a liberális törpepárt terrorja ellen. E lázadás, a nemzeti ellenállás kiemelkedő szereplője az Új Magyar Gárda Mozgalom és a Jobbik. Önök, akik húsz éve a hét elején még marxisták voltak a hét végére pedig már csak a Tőkét akarták megtartani Marxból, s ellopták a gyárakat, a téeszeket a munkásemberektől és a parasztoktól, önök beszélnek törvényességről? Önök, akik gyarmattá tették a Hazánkat, akik megfélemlítettségben tartják a tisztességes munkából élő embereket, önök oktatnak bennünket a jogrendről? Önök, akik véres rendőrterrort vezettek be és tartanak fenn a MI HAZÁNKBAN? Önök, akik Göncz Kinga személyében egy fő-szemkilövetőt jelöltek az Európai Parlament Szabadságjogi, Rendészeti és Igazságügyi bizottságának alelnökségére?

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
10. oldal / 13
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés