Címlap Nemzeti önrendelkezés nemzeti önrendelkezés Számonkérő és elszámoltató földvédő tüntetés május 26-án hétfőn 17 órától a Kossuth téren


Számonkérő és elszámoltató földvédő tüntetés május 26-án hétfőn 17 órától a Kossuth téren

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Barátaim!

Hálásan köszönöm bizalmatokat, szavazataitokat és azt, hogy VAGYTOK! Nemzetvédő munkánkat már ma, hétfőn délután folytassuk!

Szeretettel hívlak és várlak Benneteket erre a mai fontos eseményre. Találkozzunk és legyünk minél többen!

Krisztina

Május 26-án 17 órától a magyar föld és a magyar otthonok védelme érdekében számonkérő és elszámoltató tüntetés lesz a Kossuth téren, az Országház előtt. Ott lesznek a földvédők, otthonvédők, nemzeti jogvédők és nemzeti ellenálló hazafiak. A magyar föld megvédése minden magyar ügye. Tartsatok Ti is velünk!


Miközben az Országgyűlés bent ülésezik majd anélkül, hogy a magyar termőföld külföldiektől és oligarcháktól való megvédését célzó javaslatokat tárgyalná, mérleget vonunk:  mi teljesült  a május 6-i föld- és otthonvédő tüntetésen elfogadott petíciónkból.
Az Országgyűlésnek 2014. május 22-ig volt ideje arra, hogy a külföldiek és oligarchák termőföld szerzési jogának megszüntetését célzó petíciónk szerinti hármas  földvédelmi csomagot elfogadja. Ez a határidő lejárta ellenére nem történt meg, ezért a nyomásgyakorlást folytatnunk kell!
A hazaáruló földtörvényt hatályon kívül kell haladéktalanul helyezni!  A csalás áldozataivá vált deviza-károsultakat haladéktalanul meg kell menteni!

A Gazdatanácsok Szövetsége 12 pontban foglalta össze a földtörvény bűneit, ebből kitűnik: végveszélyben a magyar föld!

Ez a mi Hazánk, nekünk csak ez az egy Hazánk van és mi itthon vagyunk!
A magyar föld és a magyarok szabadsága nem eladó!


Budapest, 2014. május 23.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő                 
www.gaudinagytamas.hu

Budaházy György hazafi 
www.budahazy.org

Tamási Béláné, Gazdatanácsok Szövetsége          
www.gazdatanacs.blogspot.hu

Dr. Boór Ferenc, Fejér Szövetség
www.fejerszovetseg.hu

Póka László, Nem adom a Házamat Mozgalom 
www.nemadomahazamat.hu

Dr. Lenhardt Balázs
hazafi, volt országgyűlési képviselő

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés