Címlap Nemzeti önrendelkezés nemzeti önrendelkezés Ma a Parlament épületében átvettem a mandátumomat (VIDEÓVAL)


Ma a Parlament épületében átvettem a mandátumomat (VIDEÓVAL)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Pénteken a Magyar Országgyűlés épületében átvettem európai parlamenti képviselői mandátumomat, megbízólevelemet. A jogszabályok szerint ez a feltétele az újabb ötéves munka megkezdésének. Szeretném ismét megköszönni a választók bizalmát. A jövő héten, azaz július első hetében már Strasbourgból jelentkezem, az új ciklus első plenáris üléséről, Szokás szerint beszámolok majd az ülés főbb eseményeiről "a színfalak mögül".

Addig is szívből kívánok minden jót Honlap-látogatóimnak,
szeretettel Krisztina

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés