Címlap Jogvédelem Egyéb emberi jogi témák Kedves Honlap Látogatóim!


Kedves Honlap Látogatóim!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Sürgős segítségüket szeretném kérni munkámhoz! Szerdán, 19-én tízperces felszólalásom lesz a Magyar Országgyűlés költségvetési vitájában. Témám: a legalacsonyabb jövedelmek megemelésének sürgős szükségessége. Szeretném, ha a tavalyelőttihez hasonlóan most is "valódi emberek valódi történeteit" mutathatnám be. Várom tehát rövid, de meggyőző "esetleírásait" azoknak a honfitársainknak, akik kirívóan alacsony jövedelemmel rendelkeznek, amely mellett a megélhetés lehetetlen, vagy különösen nehéz. Kérem, írják meg milyen munkakörben, milyen jellegű munkahelyen dolgoznak, mennyit és milyen munkakörülmények között, mennyi a ténylegesen "kézhez kapott" jövedelmük, s ebből hogyan (nem) lehet élni, adott esetben családdal, gyerekkel. Nagyon hálás lennék, ha szerda reggelig minél több ilyen valós történetet kaphatnék Facebook-oldalamon, vagy e-mailen, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen. Természetesen névtelenül fogom idézni őket, annak alátámasztására, hogy sürgős intézkedésre van szükség legalább a legalacsonyabb jövedelmek azonnali megemelése érdekében. Kérem, tekintsék meg tavalyelőtti hasonló szellemű felszólalásomat a 2013. évi költségvetési vitában, amelynek közvetlen témája a kivándorlás okainak bemutatása volt.
Itt megtekinthetik a tavalyi felszólalást is a 2014. évi költségvetési vitában, a harmadik világbeli körülményekről.

Előre is hálásan köszönöm bizalmukat, segítségüket, szeretettel
Krisztina

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés