A martonfai befogadó központ megépítése jogszabályba ütközik! Morvai levele.

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Honlap Látogatóim!

Mint csatolt nyílt levelemben kifejtem a martonfai ideiglenes befogadó állomás megépítése jogszabálysértő lenne, mert a terület a Nemzeti Földalap része, ezért a törvény értelmében csak mezőgazdasági, vidékfejlesztési célra hasznosítható. Pintér és Fazekas miniszter uraknak azt is jeleztem, hogy a helyi lakossággal szembeni megfélemlítő rendőri fellépés összeegyeztethetetlen a Rendőrségi Törvénnyel. Kérdéseket teszek fel s felkérem a kormány tagjait, hassanak oda, hogy a migrációs válsághelyzet ne jelentsen alapot a magyar lakosság rendőri eszközökkel történő "megregulázására".

A téma nem pártpolitikai jellegű, jogvédő szemléletű, minden szabadságszerető ember és a jogállamiság érdekeit szolgálja.

Szeretettel:
Morvai Krisztina

 
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés