Kedves Honlap Látogatóim!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark


Hálásan köszönöm azt a sok biztatást, kedvességet, szeretetet, amit 2016-ban kaptam Önöktől. Nagyon sokat jelentett, hogy azt éreztem: mellettem vannak. "Leveleiket" rendszeresen olvastam, javaslataikat a munkám során folyamatosan felhasználtam. Az örömök, sikerélmények így közösek voltak, a nehézségeket, fájdalmakat pedig könnyebb volt elviselnem. Ez utóbbiakból is sajnos sok volt a mögöttünk hagyott esztendőben. Bár Szilveszterre készülve talán nem illene szomorú dolgokról írnom, két kudarcot kiemelek. Az egyik a magyar emberek, főleg a fiatalok tömeges nyugatra "vándorlása", ami nem állt meg. A másik: úgy zártuk le 1956 hatvanadik és 2006 tizedik évfordulóját, hogy az egy évtizeddel ezelőtti jogtiprások, rendőri brutalitások fő felelősei szabadok, az ellenük fellépők pedig börtönben vagy büntetőeljárás alatt vannak. Ez olyan égbekiáltó igazságtalanság, ami számomra feldolgozhatatlan. Ólomsúllyal nehezednek rám a tények: Gyurcsány, Gergényi, Bene s szemkilövető társaik szabadok, Budaházy és társai börtönben, a rendőrség nevében bocsánatot kérő és kollégáit a jogsértő parancsok megtagadására felhívó rendőrtiszt, Szima Judit börtönben, a jogsértett áldozatok jogvédelmében kiemelkedő szerepet vállaló Gaudi-Nagy Tamás jövőre ismét a vádlottak padján. Megrendítő! Kérem, hogy az Újesztendőben legyen közös célunk az igazságtétel. S ha az nem megy, legalább az amnesztia, a kegyelem elérése a bebörtönzötteknek.

Természetesen sok további közös célunk is van. Lényegük: a magyar emberek méltóságának és jogainak védelme az Európai Unióban, "csonka-Magyarországon" és az elszakított területeken. A feladat tengernyi. Kérem a Jó Istent, hogy adjon hozzá erőt és egészséget, 2017-ben is. Önöknek és nekem. S minden magyarnak.

Boldog Új Esztendőt kívánok, hálával, szeretettel!

Krisztina

 
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés