Címlap Besorolatlan Egy vérből valók vagyunk....Boldog Újesztendőt!


Egy vérből valók vagyunk....Boldog Újesztendőt!

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Honlap Látogatóim!

Az Újév kezdetén erőt és reményt ad, ha újra átéljük a mögöttünk hagyott esztendő néhány felemelő eseményét. Azokat a perceket, amikor különlegesen jó volt magyarnak lenni. Ilyen emlék az Ismerős Arcok Nélküled dalának közös éneklése Dunaszerdahelyen....Fájdalmas, megrendítő, de mégis csodálatos. Hiszünk Magyarország feltámadásában! Szívből kívánok Boldog Újesztendőt minden honfitársamnak az elszakított területeken és "maradék-Magyarországon"!

Hittel, reménnyel, szeretettel
Krisztina

ui: A Nélküled koncertfelvételének 18 millió megtekintése jelzi: vannak közös értékeink., érzéseink, feladataink..... A felvétel itt látható:

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés