Címlap Felhívások Morvai Krisztina felhívása a Gazdákhoz


Morvai Krisztina felhívása a Gazdákhoz

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Magyar Gazdák!

November 10-én Brüsszelben az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottságában megkezdjük az EU Közös Agrárpolitikájának (KAP) reformjáról szóló vitát. Mint a magyar emberek, a magyar gazdák által választott képviselő és bizottsági tag szeretném, ha felszólalásaimban ezúttal is az Önök álláspontját, véleményét, elképzeléseit képviselhetném.

Kérem, hogy - párthovatartozásra, politikai nézetre való tekintet nélkül - osszák meg velem mindazt, amiről szeretnék, ha a vitában elhangozna. Előre is köszönöm, ha megtisztelnek ezzel kapcsolatos gondolataikkal a következő email címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Megragadom az alkalmat, hogy tájékoztassam Önöket: a mezőgazdasággal, vidékfejlesztéssel és minden egyéb kérdéssel kapcsolatos európai parlamenti felszólalásaim szinte kivétel nélkül megtalálhatók, megnézhetők és magyar nyelven elérhetők honlapomon: www.morvaikrisztina.hu.

Ugyanitt olvasható az a levélváltás is, amely Gráf József miniszter úr és köztem zajlott a tejtermelőket, az almatermelőket s a mezőgazdaság egészét érintő válság kapcsán. Kérem, kövessék figyelemmel munkámat és segítsenek tanácsaikkal, tapasztalataik megosztásával.

Köszönettel és szeretettel:

Morvai Krisztina
EP-képviselő (Független/Jobbik)

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés