Az előzetes letartóztatásokkal kapcsolatos jogtalanságok miatt tiltakoztunk Jobbikos képviselőtársaimmal a Magyar Országgyűlés Emberi Jogi Bizottsága kihelyezett ülésén, a Kozma utcai börtönben

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A "terrorizmus elleni harc" sokszor ürügy az ellenzéki személyekkel szembeni embertelen, jogsértő fellépésre - állítom felszólalásomban az EP Szabadságjogi Bizottsága előtt (a számítógépek lefoglalásával kapcsolatban angol nyelvű felszólalásomat sajnos rosszul fordították, értelemszerűen azt panaszoltam, hogy a lefoglalás jogellenes módszerrel úgy történt, hogy a gépen lévő tartalmakat a hatóságok könnyedén megváltoztathatják).


Megtekintés LightBoxban

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés