Címlap Sajtóvisszhang Kommentár nélkül: Széles Gábor átlépte saját árnyékát


Kommentár nélkül: Széles Gábor átlépte saját árnyékát

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

- Említette, hogy a bal-liberális oldallal szemben kevés médium áll. Egyik ilyen - az én felfogásom szerint - a HírTV. Nincs a HírTV és az Echo között rivalizálás?

"Mi nem pazaroljuk az energiánkat a mi oldalunk kiritizálására - sem hivatalosan, sem alattomban. Most is csak azt mondhatom, a médiumok között az egészséges versenyszellemre van szükség. A nézőkért harcolnunk kell, de tisztességes eszközökkel, esetünkben korrekt híradással, színvonalas műsorokkal."

Széles Gábor

(Idézet, Fülöp Zsuzsanna riportkönyvéből. Kairosz kiadó 2008)
 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés