N1 - Kommentár nélkül: Felszólalásom a Balsai-jelentés bizottsági vitáján

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Október 5-én részt vettem a Magyar Országgyűlés Emberi Jogi Bizottságának ülésén, ahol kifejtettem álláspontomat a Balsai-jelentésről,  s a 2006. őszi tömeges rendőri brutalitás, jogsértések miatti büntetőeljárások haladéktalan megindításának szükségességéről. Lendvai Ildikó képviselőasszonynak, s a vérengzések főfelelősének, az MSZP-nek címeztem felszólalásom ezen részét:


Megtekintés LightBoxban

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés