Az állandó növényi kultúrákra vonatkozó európai statisztika: a háromoldalú egyeztetés eredményeinek bemutatása

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Nedelcheva a téma előadója beszámolt róla, hogy a Parlament minden frakciója konszenzusra jutott, ami elősegítette a Tanáccsal és a Bizottsággal való kompromisszum megtalálását is. A kialakított közös álláspont az AGRI szakbizottság véleményének is megfelel, miszerint megbízható, egyszerű statisztikákra van szükség, amelyek nem rónak adminisztratív többletterheket sem a tagállamokra, sem a gazdálkodókra. Azok a tagállamok, amelyeknek nehézséget okoz az új szabályozás alkalmazása, 2013-ig élhetnek a derogáció lehetőségével.

 

Hírlevél a mezőgazdaságról,
vidékről, élelmiszerről
2011. október 5.


Kattintson a letöltéshez!

A PDF fájlok megtekintéséhez az Adobe Reader program legfrissebb veziója az alábbi linkre kattintva letölthető:xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés