Címlap


Morvai az EP-ben a bankár bűnözőkről, és arról, hogyan támogatja Konrád György a lehallgatásokat (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén 2013. szeptemberében sor került a lakáshitelekkel kapcsolatos irányelv vitájára, ahol Morvai Krisztina szervezett bűnözőknek nevezte a devizahiteleseket csapdába ejtő és kifosztó bankárokat. (A bankok megregulázását célzó irányelv-tervezet szövege megtekinthető ide kattintva) A magyar képviselőnő javasolta, hogy a világméretű megfigyeléseket leleplező Edward Snowden számára az EU adjon politikai menedékjogot. Kérdőre vonta az illetékeseket arról, hogy Konrád György Barroso tanácsadójaként hogyan és miért támogathatja az európai állampolgárok tömeges lehallgatását és megfigyelését, és hogy milyen hatással lehetnek az effajta tanácsadók Európa jövőjére.

 

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés