Morvai Krisztina a Hír tévében a Gergényi perről (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Hét év után megkezdődött, de az igazságtételt követelőknek komoly csalódást jelent a Gergényi, Bene és más rendőri vezetők elleni büntetőper a 2006. őszi tömeges brutalitások, jogsértések ügyében. Gyurcsány Ferenc egyelőre nem vádlottként, hanem a szemkilövéseken röhögő, a főrendőröket támogató látogatóként érkezett  a bíróságra. Morvai Krisztina az első tárgyalási nap tapasztalatait osztja meg, büntetőjogász szemmel.

 

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés