Címlap


Kiket és hogyan figyel a Nagy Testvér? - Morvai az EP megfigyelési botrányt kivizsgáló bizottságában (VIDEÓVAL)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Morvai Krisztina - egyedüli magyarként - aktívan részt vesz az Európai Parlament azon vizsgálóbizottságában, amely az amerikai és európai megfigyelési botrány részleteit tárja fel. Ezen a videón a bizottság harmadik meghallgatásán feltett kérdéseit és az azokra adott válaszokat láthatják, a második részben pedig Krisztina Németh Zsolt országgyűlési képviselővel beszélget a meghallgatás/vita tapasztalatairól s a Snowden által kiszivárogtatott információk alapján eddig megtudott döbbenetes tényekről. 

 

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés