Címlap


Snowden tanúkénti meghallgatását indítványozta Morvai Brüsszelben (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Folytatódik az EP LIBE Bizottságában a Snowden ügyben történő kivizsgálás. Ezúttal is Morvai Krisztina mutatja be a kivizsgálás során feltett kérdéseit, és az azokra kapott válaszokat. Az első meghallgatásra október 3-án, a LIBE Bizottság brüsszeli ülésén, míg a második, október 7-i meghallgatásra Strasbourgban került sor:

Mindkét ülés teljes anyaga több nyelven megtekinthető az alábbi linkeken:
A tolmács igen gyenge mivolta miatt az október 3-i LIBE meghallgatás teljes anyagát eredeti nyelven is javasoljuk megtekinteni.  Az október 7-i meghallgatás eredeti nyelven is elérhető itt.

 

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés