Címlap Nemzeti önrendelkezés nemzeti önrendelkezés Kérdezzék az összeverteket! - Morvai a Délvidékről (videóval)


Kérdezzék az összeverteket! - Morvai a Délvidékről (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Közmeghallgatást rendez Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás Strasbourgban az Európai Parlament plenáris ülésén. A téma a délvidéki magyarok jogfosztottsága a csatlakozásra váró Szerbiában. Magyarország nem támogathatja Szerbia EU-csatlakozását addig, amíg a délvidékiek jogfosztottságát meg nem szüntetik, és amíg a délvidéki magyarok nem kapnak nemzeti önrendelkezést, területi autonómiát.

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés