Magyarok és cigányok a "dzsunióban" - Harcban Durandáért és az életünkért (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Egy elszánt, bátor magyar asszony harcba szállt a gyöngyösi Durandán uralkodó embertelen, harmadik világbeli állapotok felszámolásáért, a cigány-magyar együttélés jogi, hatósági úton történő "normalizálásáért". A film készítői, Morvai Krisztina és Almási Lajos vele együtt bíznak benne, hogy sok követője lesz az ország hasonló sorsú településén, s előbb-utóbb felemeljük a fejünket és visszavesszük a hazánkat.


Mellékletek:

A filmben szereplő "patkányos", szemétdombbá vált ingatlan hatósági lebontására irányuló beadvány (más településen is használható!). Link

Beadványminta illegális szemétlerakó felszámolására (más településen is használható) Link1 és Link2

További beadvány-minták a települések embertelen állapotainak felszámolása érdekében (a minták bármely érintett településen használhatók) Link1  Link2  Link3

 

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés