Bevándorlás/migráció

Sajtótájékoztató a migrációról, bevándorlásról, tömeges határsértésről (Z.Kárpát Dániel és Morvai Krisztina)

E-mail Nyomtatás PDF

Sajtótájékoztatót tartott Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő és Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő Budapesten, az Országházban, 2015. február 20-án.

 

Morvai nem adja fel - az EU a magyar kormányra mutogat migráns ügyben (videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina másodszor is feltette a kérdést az illetékes EU biztosnak: mit kívánnak tenni az uniós szervek a napi kb. 1500 illegális schengeni határátlépés felszámolására. A válaszból úgy tűnik, az EU vezetőit nem zavarják az őrizetlen határok és a jogszerűtlenül beáramló migránsok, akik egyébként igen nagy nehézségeket okoznak a határmentén élő magyar lakosoknak.

 

A magyar vendégmunkások nyomorúságos helyzete Nyugat-Európában - Morvai számon kérte az EU illetékesét (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

A Nyugat-Európában dolgozó magyar vendégmunkások elvben a munkaerő szabad áramlása körében teljes jogú EU állampolgárként élnek külföldön. A gyakorlatban azonban helyzetük sokszor rosszabb, mint a harmadik világból érkező bevándorlóké. Jogfosztottságuk és kiszolgáltatottságuk immár tarthatatlan. Erre hívta fel a figyelmet Morvai Krisztina az EP LIBE Bizottságában, magyar nyelvű jogsegélyszolgálatokat, teljes körű szociális, lelki és munkaügyi támogatást nyújtó központok felállítását sürgetve Európa-szerte.

 

VIDEÓ: Morvai Krisztina legfrisebb felszólalásai az Európai Parlamentben (2012. november)

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina EP képviselő legfrisebb felszólalásainak témái egyebek mellett az EU szegényebb országaiból a gazdagabbakba vándorló gazdasági menekültek jogfosztottsága; az EU-n belüli döntések és a felelősségi viszonyok átláthatatatlansága a sajtó illetve információs szabadság hiánya miatt; a családon belüli erőszakkal illetve az egyéb bűncselekményekkel szembeni hatékonyabb fellépés szükségessége.

 

Az EU bevándorlással kapcsolatos durva hazugságairól

E-mail Nyomtatás PDF

"Bevándorlás" alatt Brüsszel az EU-n kívüli szegény, többnyire harmadik világból az EU-ba irányuló migrációt érti. De mi a helyzet a "másodosztályú" EU tagállamokból az "elsõ osztályúakba" történõ bevándorlással? - Morvai Krisztina felszólalása.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>
7. oldal / 9

facebook
xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés