Cigánykérdés

Cigány - magyar együttélés és bűnözés - I. rész: Pali bácsi

E-mail Nyomtatás PDF

Rövidfilmek Morvai Krisztina országjárásáról

Magyarország számos részén az emberek mindennapjainak szerves részévé vált a lopások, fosztogatások, fenyegetések, erőszakos bűncselekmények elszenvedése, illetve a bűnözőktől való megalapozott félelem. A rendőrség, az állam szinte teljesen magukra hagyja a kiszolgáltatott embereket, az áldozatokat. Ennek a jelenségnek a feltárása és megváltoztatása Morvai Krisztina országjárásának célja. Ebben a részben egy idős ember számol be a jogsértőkkel szembeni mindennapi kiszolgáltatottságáról, s szomszédja, jóbarátja meggyilkolásának körülményeiről.


Megtekintés LightBoxban

 

Tapasztalatszerző utam állomásai: Verpelét és Sirok

E-mail Nyomtatás PDF

Készül a cigány-magyar együttélésről szóló könyvem. Járom az országot, igyekszem minél több tapasztalatot szerezni. Az elmúlt hétvégén, Verpeléten és Sirokon jártam. Ezúton is köszönöm a helyi Jobbikosoknak és többi helyi vendéglátómnak segítségüket, kedvességüket. Kérem a kedves Honlaplátogatókat, tekintsék meg képes beszámolómat!

Szeretettel,
Krisztina

2011. október 17.


A helyiek panaszait, tapasztalatait hallgatom

Bővebben...
 

Egy beilleszkedő-együttműködő cigányember üzenete Érpatakról a többieknek ("A munka nem szégyen") - 2011. június 8.

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás beszélgetése cigányemberekkel az érpataki országépítő konferencia szünetében.


Megtekintés LightBoxban

 

Érpatak irányt mutat a magyar-cigány együttélési problémák és a közbiztonsági válsághelyzet megoldására

E-mail Nyomtatás PDF

Kétnapos Országépítő Konferencián vettem részt Gaudi-Nagy Tamással és több polgármesterrel, önkormányzati képviselővel, szakemberekkel, tudósokkal együtt, ahol június 8-9 között a sikeres érpataki modell titkát, összefüggéseit és más településekre történő átültetésnek lehetőségeit tanulmányoztuk, bejártuk a települést, számos magyar és cigány lakossal folytattunk beszélgetést és közvetlenül tapasztalhattuk meg, hogy a beilleszkedő-együttműködő hajlandóság igenis következetes, határozott, de mégis emberközpontú fellépéssel, szankciókkal elérhető.


Megtekintés LightBoxban


Megtekintés LightBoxban

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>
6. oldal / 8

facebook




xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés