Címlap Nyílt levelek


Írások - Nyílt levelek

Gráf József válasza Morvai Krisztina levelére

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina levele Gráf József Miniszter úr részére itt érhető el

Tisztelt Képviselő Asszony!

Európai parlamenti képviselői munkájához szükséges felvilágosítás kérése ügyében hozzám benyújtott írásos megkeresésére a következő választ adom.

I. A tejtermelők helyzetének javítására irányuló kormányzati intézkedések

a) Forgalmazási előírások

Az élelmiszerek jelölésének, ezen belül a termékek megnevezésének szigorú szabályait egyrészről a Tanács 1234/2007/EK számú, a mezőgazdasági piacok közös szervezésének létrehozásáról, valamint egyes mezőgazdasági termékekre vonatkozó egyedi rendelkezésekről szóló közvetlenül alkalmazandó rendelet, valamint az Európai Unió vonatkozó irányelveinek megfelelő nemzeti szabályozás – az élelmiszerek jelöléséről szóló 19/2004. (II. 26.) FVM-ESZCSM-GKM együttes rendelet –, másrészről egyes termékek vonatkozásában a Magyar Élelmiszerkönyv előírásai és irányelvei határozzák meg. A 1234/2007/EK rendelet és az 1-3/51-1 számú Magyar Élelmiszerkönyvi előírás tartalmazza a tejtermékek megnevezésére vonatkozó kötelezően betartandó előírásokat.

Bővebben...
 

Nyílt levél Gráf József Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszternek

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Miniszter Úr!

Az Európai Parlament magyarországi képviselőinek jogállásáról szóló 2004. évi LVII. törvény 17.§-aa következőképpen rendelkezik:

„Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni.”

E jogszabályra figyelemmel az Európai Parlament magyarországi képviselőjeként és az EP Mezőgazdasági és vidékfejlesztési bizottságának tagjaként az alábbi körben kérek felvilágosítást Öntől. (Tekintettel arra, hogy a magyar gazdák drámai helyzetbe kerültek, s a helyzet minden nappal rosszabb lesz, kérem, hogy a kért felvilágosítást soron kívül, a lehető legrövidebb időn belül szíveskedjék megadni.)

Bővebben...
 

Morvai Krisztina levele Draskovicshoz

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Draskovics Tibor Miniszter Úr!

Ön felhívást tett közzé, amelyben „ajánlja, hogy ne zavarják meg az október 23-i rendezvényeket”.

Én ugyanezt ajánlom Önnek, továbbá kormánya tagjainak és a rendőrségi vezetőknek. A „rendszerváltás” óta eltelt időben ugyanis nem a gyülekezési jogukat gyakorló polgárok, hanem önök, azaz az MSZP-SZDSZ kormány, illetve a rendőrség vált hírhedtté arról, hogy az 1956. évi Forradalomra emlékező közterületi rendezvényeket nem csupán „megzavarták”, hanem vérbe fojtották.  Ma már bírói ítéleti bizonyossággal tudjuk - hiszen a sorra felmentéssel végződő koncepciós büntetőeljárásokban a bíróság megállapította -, hogy 2006. október 23-án nem a felvonulók kezdték az erőszakot, hanem a rendőrök, nyilvánvalóan a kormány irányítása alapján.

Bővebben...
 

Morvai Krisztina levele Font Sándornak

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Elnök Úr!

Mint az Európai Parlament Agrár és Vidékfejlesztési Bizottságának – ott a Jobbik Magyarországért Mozgalmat és Magyarországot képviselő – állandó tajga azzal a megkereséssel fordulok Önhöz, hogy az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságainak ülésén a részvételemet és felszólalási lehetőséget közvetlenül és/vagy megbízott szakértőm által lehetővé tenni szíveskedjen!

Munkám hatékony ellátása- és mindkettőnk közös célja a magyar vidék és mezőgazdaság felemelkedésének szolgálata érdekében kérem, hogy az ülésekre a meghívói és a napirendi pontokra vonatkozó tájékoztatást titkárságomra megküldeni szíveskedjen.

Bővebben...
 

Üzenet az országromboló MSZP-nek

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt MSZP!

Olvastam mai sajtóközleményüket, amelyben harciasan kikeltek az Új Magyar Gárda avatás és a Jobbik ellen. Nagyon megértem elégedetlenségüket. Önök 2006 őszén úgy döntöttek, folytatják dicső elődeik - a 110 millió ember haláláért felelős bolsevik vezérek - szokásait, s aki önöknek nem rokonszenves, annak kilövetik a szemét, a nyílt utcán összeveretik pribékjeikkel, bebörtönzik, ÁVH-s módszerekkel megkínozzák és koncepciós büntetőeljárás alá vonják. Igen rossz néven vették és veszik, hogy a magyar nép végre fellázadt az önök és testvérkéik, a liberális törpepárt terrorja ellen. E lázadás, a nemzeti ellenállás kiemelkedő szereplője az Új Magyar Gárda Mozgalom és a Jobbik. Önök, akik húsz éve a hét elején még marxisták voltak a hét végére pedig már csak a Tőkét akarták megtartani Marxból, s ellopták a gyárakat, a téeszeket a munkásemberektől és a parasztoktól, önök beszélnek törvényességről? Önök, akik gyarmattá tették a Hazánkat, akik megfélemlítettségben tartják a tisztességes munkából élő embereket, önök oktatnak bennünket a jogrendről? Önök, akik véres rendőrterrort vezettek be és tartanak fenn a MI HAZÁNKBAN? Önök, akik Göncz Kinga személyében egy fő-szemkilövetőt jelöltek az Európai Parlament Szabadságjogi, Rendészeti és Igazságügyi bizottságának alelnökségére?

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>
4. oldal / 7

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés