Címlap Nyílt levelek


Írások - Nyílt levelek

Levél az Országos Rendőrfőkapitánynak

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Bencze József Országos Rendőrfőkapitány Úr!

A www.barikad.hu internetes honlapról értesültem arról, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom holnap, augusztus 22-én délután családi napot tart, valószínűsíthetően nagyszámú résztvevővel, közöttük sok gyermekkel és idős emberrel. Az esemény helyszíne egy magántulajdonban lévő földterület, a szentendrei Skanzen felé vezető úton. Ugyanebben az időpontban és helyszínen kerül sor a 2009. július 11. napján alakult Új Magyar Gárda elnevezésű – magyar állampolgárságú, mozgásszabadságukban és egyéb emberi jogaikban nem korlátozott személyekből álló - közösség találkozójára, ahol a magánszemélyek saját elképzeléseiknek megfelelően, az általuk meghatározott formában és tartalommal esküt kívánnak tenni. (Hangsúlyozom, hogy az Új Magyar Gárda elnevezésű csoport semmilyen formában nem kötődik a feloszlatott Magyar Gárda egyesülethez, amely a vonatkozó bírósági döntés következményeként jogi és ténybeli értelemben is megszűnt, a kb. tucatnyi volt egyesületi tag nem tevékenykedik többé együtt, egyesületi formában.)

Bővebben...
 

Nyílt levél Szepessy Zsolt polgármesternek

E-mail Nyomtatás PDF
Tisztelt Szepessy Zsolt Polgármester Úr!

Köszönettel vettem és érdeklődéssel olvastam a szociális kártya bevezetésének tervéről szóló tájékoztatását. Az elképzeléssel - amely szerint a szociális segélyeket a továbbiakban a jogosultak nem költhetnék alkoholra, cigarettára, játéktermezésre és más luxuskiadásokra –  teljes mértékben egyetértek, ezért azt a magam részéről támogatom s bízom a mielőbbi megvalósításban. Engedjen meg néhány kiegészítő érvet, megjegyzést.

Jogászként hosszú éveken át volt szakterületem a gyermeki jogok kérdésköre, egyebek mellett a gyermekbántalmazás és a gyermekekkel szembeni rossz bánásmód, így az elhanyagolás jelenségei. A kutatásaim, az általam látott és vizsgált tragikus esetek tapasztalatai megerősítettek abban a kikristályosodott nemzetközi jogelvben, hogy az államnak adott esetben magától a szülőtől is meg kell védenie a gyermeket, amikor-is a szülő a gyermek érdekeit semmibe véve, azzal ellentétesen jár el.

Bővebben...
 

Nyílt levél a Budapesti Rendőrfőkapitánynak

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Tóth Gábor Budapesti Rendőrfőkapitány Úr!

Hallottam arról szóló hivatalos tájékoztatóját, hogy az Új Magyar Gárda tervezett demonstrációját a BRFK fel fogja oszlatni. Láttam az egyik „liberális” tévé reggeli műsorában, hogy a riporter kéjes örömmel faggatta önt annak részleteiről, hogy erre majd milyen módon, milyen eszközökkel fog sor kerülni. Az újságíró látható nosztalgiával gondolt vissza a 2006. őszi eseményekre, amikor még teljes mértékben szocialista-liberális elképzelések és ízlés szerint tevékenykedett a rendőrség Magyarországon. Azaz: válogatás nélkül vadászták le, verték össze és börtönözték be az országot kifosztó, gyarmattá tevő kormánnyal szemben tiltakozókat, de akár a járókelőket is, s lövöldözték ki a szemét az 1956. évi Forradalom ötvenedik évfordulójára emlékezőknek. Tudjuk, hogy a hazaszerető magyarokat szélsőségesező, fasisztázó, megfélemlíteni vágyó törpe kisebbség számára ezek voltak az igazi szép idők.

Bővebben...
 

Levél az SPS rendszer bevezetése ellen

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Dr. Szili Katalin Házelnök Asszony! Tisztelt Dr. Sólyom László Köztársasági Elnök Úr!

Nyolc magyar gazdaszervezet a mellékelt megkereséssel fordult hozzám. Céljuk annak megakadályozása, hogy az ún. SPS rendszert, azaz az Európai Uniós mezőgazdasági támogatások új rendszerét rendeleti úton bevezessék.

Mint ismeretes, az SPS bevezetéséről szóló jogszabályt Köztársasági Elnök úr alkotmányossági aggályok miatt az Alkotmánybíróságnak küldte meg (előzetes) normakontrollra.

Bővebben...
 

Kedves Magyar Gazdák! Kedves Magyar-szívű Háziasszonyok, Kedves „Magunkfajták”!

E-mail Nyomtatás PDF

Hálásan köszönöm a tejtermelő gazdáknak, hogy felhívásomra részletes és őszinte beszámolókat juttattak el nekem a magyar „tejesgazdák” keserves helyzetéről. Az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottságának tagjaként lehetőséget kaptam a felszólalásra a Bizottságnak a tejtermelők helyzetével, valamint a 2010. évi költségvetéssel kapcsolatos ülésén. (Ehhez kértem segítséget, tapasztalatokat a gazdáktól.) Felszólalásomat – amely remélhetőleg hamarosan elérhető lesz az interneten - azzal kezdtem, hogy a magyar gazdák üzenetét szeretném tolmácsolni az Európai Uniónak. Elmondtam, hogy a felvásárlási árak mesterséges leszorítása miatt a gazdák sorra mennek tönkre, mert a tejért kapott összeg a bekerülési költségek fedezésétől is távol van. Rámutattam, hogy a nagy élelmiszerláncok durván visszaélve helyzetükkel - nyilvánvalóan összebeszélve – siralmasan alacsony árat kínálnak a termelőnek s igen igazságtalan hatalmas profitot érvényesítve magas árat a fogyasztónak. Kértem az EU segítségét e jelenséggel szembeni határozott, kemény fellépésben s abban, hogy a gazdáknak minél több lehetőségük legyen a közvetlen értékesítésre.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>
5. oldal / 7

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés