Címlap Nyílt levelek


Írások - Nyílt levelek

Levél a Magyar Gazdáktól

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina Képviselő Asszony részére

Tisztelt Képviselő Asszony!

Nagy örömünket fejezzük ki, hogy Ön képviseli a MAGYAR GAZDÁT az Unióban. És, mivel a magyar gazdát már kis betűvel sem írják itthon, Öntől kell segítséget kérnünk a következő időszakra – képviseljen bennünket és segítsen megmaradni.

Most éppen az SPS-rendszer bevezetése kapcsán kérjük azonnali segítségét, mivel július l4-én az agrárminiszter sajtótájékoztatót tartott a bevezetés lehetőségéről annak ellenére, hogy alkotmánybíróság előtt van a törvény, mellyel végképp tönkre fogják tenni a magyar családi gazdálkodókat.Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a nagyüzemi, tőkés érdekeket kiszolgáló társaság meg kívánja szerezni a még állami tulajdonban lévő földvagyont és elvenni az életlehetőséget a földből élő, egyénileg gazdálkodó gazdatársadalomtól.

Bővebben...
 

Morvai Krisztina nyílt levele Göncz Kingához

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Göncz Kinga Képviselőasszony!

Olvasom, hogy Ön felháborodott a jobbikos európai parlamenti képviselők által viselt ruházaton. Megértését kérve ezúton tájékoztatom, hogy öltözködéssel és szépségápolással kapcsolatban sem most, sem a jövőben nem Önre gondoltunk tanácsadóként. Annak eldöntését pedig bízzuk a választópolgárokra, hogy Szegedi Csanád öltözködése és megjelenése avagy az Ön öltözködése és megjelenése okoz-e több szégyent és kellemetlenséget Magyarországnak.

Budapest, 2009. június 20.

Üdvözlettel,
Morvai Krisztina

(fotó: mti)

 

Nyílt levél a Demokrata főszerkesztőjének

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Bencsik András Főszerkesztő Úr/Kedves András!

Meglepődve szereztem tudomást a Demokrata 21. számából arról, hogy Ön rendszeres látogatója a homoszexuális hírportáloknak, internetes fórumoknak s bennfentes ismerője a magyar „melegmozgalomnak” és vezéreinek. Természetesen az ilyesmi – amíg olyan formákban jelentkezik, ami másokat nem botránkoztat meg - teljességgel a magánszférába tartozó dolog, s eszemben sincs elítélni, megvetni Önt ezért. Hogy is szokták mondani?
„Kinek a pap, kinek a papné…” Mi több, azt is felajánlom, hogy amennyiben Önt pusztán emiatt valamiféle súlyos megaláztatás, jogsérelem érné, akkor fordulhat hozzám, hiszen mint Ön is tudja egész életemben kiálltam a jogaikban megsértett, indokolatlanul meghurcolt emberek mellett.

Az azonban már nem az Ön magánügye, hogy ha kedves csemegéi, azaz a „meleg-anyagok” között politikai ellenfelei lejáratására alkalmasat talál, akkor azt „a fiúkkal lepacsizva” közzétegye, az újságírói etika teljes félretételével. Most ez történt. Mivel azt túl meredeknek tartotta volna, ha háromgyerekes egyetemi docens létemre egyenesen pedofíliával vádol, ezért azt híreszteli, hogy legalábbis előmozdítója vagyok a pedofiliának. Nem érzi ezt egy csöppet izléstelennek, András? Az olvasói közül sokan annak érzik, mert már többen értesítettek arról, hogy mélyen felháborodtak az aljas támadáson és azonnal lemondják a Demokrata előfizetését.

Bővebben...
 

Nyílt levél a magyar bírókhoz, ügyészekhez, ügyvédekhez és minden magyar jogászhoz

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Magyar Bírák, Ügyészek, Ügyvédek, Jogász Kollégák!

Magyarország válaszút előtt áll. Ha a magyar emberek méltóságának, emberi jogainak sárba taposása, s az ország kifosztása így folytatódik, menthetetlenül egy harmadik világbeli nyomorúságos gyarmat sorsára jut a hazánk. Ha az ország sorsa iránt felelősséget érzők összefognak, és változást követelnek, sőt változtatnak, akkor minden bizonnyal visszafordulhatunk a lejtőn, s független, európai demokratikus ország lehetünk, ahol az emberek méltóságban és jólétben élhetnek s saját hazájuk sorsának nemcsak elszenvedői, hanem alakítói lehetnek. Alattvalók helyett állampolgárok.

Bővebben...
 

Kedves Magyar Gazda!

E-mail Nyomtatás PDF

Dr. Morvai Krisztina vagyok, A Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti képviselőjelöltje, a 2009. június 7-i EP választáson induló Jobbik lista-vezetője. Azért írok Önnek levelet, mert a tévében, rádióban keveset hallhat a Jobbikról, arról az új politikai erőről, amely nem vett részt Magyarország és a magyar mezőgazdaság tönkretételében. Ez az az új erő, amely az Európai Unióba, Brüsszelbe jutva az idegen érdekek képviselete helyett végre a magyar érdekek, különösen a magyar gazdák képviseletét fogja megvalósítani. Erre akkor lesz lehetőségünk, ha Ön esélyt ad rá s ismerőseit is rábeszéli: éljenek választójogukkal és június 7-én szavazzanak a Jobbik 7 pontjára a magyar gazdákért, a magyar mezőgazdaságért, a magyar vidékért!

Jelszavunk: MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>
6. oldal / 7

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés