Címlap Nyílt levelek


Írások - Nyílt levelek

Nyílt levél az Echo és a Hír TV nézőihez, a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap olvasóihoz

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Magyar Nemzet és Magyar Hírlap olvasók, Hír TV és Echo TV nézők!

Az elmúlt nyolc év során tisztességes magyar emberek, családok ezrei tapasztalták meg, hogy mit jelent egyik pillanatról a másikra kiszolgáltatottá és jogfosztottá válni a hatalom visszaéléseivel szemben. E tapasztalatok mélypontját a 2006. őszi rendőri brutalitások, sorozatban indított koncepciós jellegű büntetőeljárások és önkényes bebörtönzések jelentették, de a megfélemlítés jellegzetes eszköze volt a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok gaztettei elleni tüntetések jogellenes feloszlatása, a politikai szabadságjogaikat (vélemény-nyilvánítási jogukat, gyülekezési jogukat) gyakorlók tömeges rendőri megalázása, fogdákba zárása.

A népnyúzó hatalom célja az volt, hogy az emberek tömeges megfélemlítésével, a tiltakozás elfojtásával – sokszor vérbefojtásával – elérje, hogy senki ne merjen szembeszállni a diktátorokkal, senki ne merjen ellenállást gyakorolni az elnyomással és az ország gazdasági kifosztásával szemben.

Bővebben...
 

Nyílt levél az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetének

E-mail Nyomtatás PDF

Tc.

Eleni Tsakopoulos Kounalakis asszony
az Amerikai Egyesült Államok
budapesti nagykövete részére

 

Tisztelt Nagykövet Asszony!

Olvastam az újságban, hogy Ön az országgyűlési választások alkalmával meglátogatta a Magyar Parlamentbe került négy párt közül azt a hármat (a FIDESZ-t, az LMP-t és az MSZP-t), amelyeket Ön „demokratikus” pártoknak tart. Eszerint az a véleménye, hogy a világszerte 110 millió ember haláláért felelős kommunizmus eszmeiségét és gyakorlatát megvalósító Magyar Szocialista Munkáspárt utódpártja, az MSZP demokratikus párt, míg a Jobbik Magyarországért Mozgalom - amelynek jómagam európai parlamenti képviselője vagyok - nem az. Ezzel Ön egyszerre sértette meg a kommunizmus áldozatait és azt a több, mint 850 ezer magyar embert, aki a Jobbikra szavazott.

Bővebben...
 

Nyílt levél Dr. Tarjányi Zoltán Professzor úrnak

E-mail Nyomtatás PDF

Nyílt levél Dr. Tarjányi Zoltán Professzor úrnak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Kara Erkölcsteológia Tanszék vezetőjének

Tisztelt Professzor Úr!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Morvai Krisztina vagyok, a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti képviselője és államfő-jelöltje.  Tanár úr talán emlékszik rám, hiszen néhány évvel ezelőtt az Ön intézményében, a Pázmány Katolikus Egyetem Hittudományi Karán szereztem katolikus hitoktatói diplomát, a négyéves levelező tagozatos képzésen.  Ezúton is hálásan köszönöm Önnek és professzor társainak azt a sok kiváló előadást és szép élményt, amit az egyetemi évek alatt nyújtottak nekem és évfolyamtársaimnak.  Noha három gyerekes édesanyaként és egyetemi docensként furcsa volt újra iskolapadban ülni és vizsgákon izgulni, soha egy percre sem bántam meg, hogy ebbe a „nagy fába vágtam a fejszémet”. Úgy érzem, hogy mind jogászi, mind politikusi munkám során komoly hasznát vettem a hitről, vallásról, kereszténységről a „Pázmány-teológián” tanult ismereteimnek.

Bővebben...
 

Folyamatosan torzítja mondanivalómat az Index

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Index szerkesztősége!

Morvai Krisztinát izgágaságért rendre utasították című cikkükben hazug módon, hamis színben tüntették fel keddi fellépésemet a Viviane Reding biztos jelölt asszony "meghallgatásának" nevezett európai parlamenti show műsoron.

A valós helyzet a következő volt. Mint az közismert, ezen a héten folyik az EU új biztos-jelöltjeinek meghallgatása, így került sor arra is, hogy Reding asszonyhoz, "a jogérvényesülésért, az alapvető jogokért és az uniós polgárságért" felelős jelölthöz a három érintett európai parlamenti szakbizottság tagjai és póttagjai kérdéseket intézhettek. Ezek látszólag spontán kérdések voltak, amelyek arra voltak hivatottak, hogy Redingnek a pozícióra való alkalmasságát ellenőrizzék, mégpedig a videós közvetítés segítségével, bárki által követhető, "átlátható", meggyőző módon. A jövendő biztos e "spontán kérdésekre" a nagy nyilvánosság előtt - látszólag legalábbis - "spontán válaszokat" adott. Ez azonban - mint annyi más az Európai Unióban - csupán a látszat, a szemfényvesztés volt. A valóságban az EP politikai csoportjai, frakciói előre egyeztették, hogy ki fog feltenni és milyen tartalmú kérdéseket. A fennálló neoliberális, globalista rendszert pártoló nagy frakciókhoz nem tartozó, úgynevezett független képviselők (mint jómagam, és a Jobbik másik két képviselője) egyáltalán nem kérdezhettek, és nem volt lehetőség valóban spontán, előre nem egyeztetett kérdések feltételére. Más megfogalmazásban: egy színházi előadás zajlott, előre leosztott szerepekkel, amelynek keretében a parlamenti képviselők előre kiválasztott csoportja tehetett fel előre "lesakkozott" kérdéseket, a többiek pedig hallgatásra voltak ítélve.

Bővebben...
 

Morvai Krisztina levele Dr. Bencze József Országos Rendőrfőkapitány úrnak

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Dr. Bencze József Országos Rendőrfőkapitány úr!

Az Európai Parlament magyarországi képviselőinek jogállásáról szóló 2004. évi LVII. törvény 17.§-a a következőképpen rendelkezik:

Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni.”

E jogszabályra figyelemmel európai parlamenti képviselőként és az EP Szabadságjogi, Rendészeti és Igazságügyi Bizottságának tagjaként az alábbi körben kérek felvilágosítást Öntől.

Sajtóhírek szerint a mai napon a Kisstadionban jégkorongmérkőzésre került sor, amelyről az érvényes jeggyel rendelkező Ferencváros drukkerek mintegy 200-300 fős csoportját a rendőrség „kitiltotta”, őket – videofelvételeken is látható módon – csapaterővel, megfélemlítő fellépéssel távol tartotta. A helyszínen lévő (láthatóan elkeseredett, de teljesen békés) „Fradi-szurkolókról” a rendőrök videofelvételeket is készítettek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>
2. oldal / 7

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés