Címlap Publikációk


Írások - Publikációk

Morvai Krisztina EP képviselő közleménye: Göncz Kinga mondjon le!

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Parlament strassbpurgi plenáris ülésének első másfél napján három ízben szólaltam fel. Először egyperces napirend előtti beszédben hívtam fel az Unió figyelmét a magyar gazdák, különösen a kisgazdák és családi gazdák válsághelyzetére. Emlékeztettem a képviselőket arra, hogy EU csatlakozásunkkor piacaink 100%-át kellett felajánlanunk s "cserébe"a régi tagállamok mezőgazdasági támogatásának 25%-át kaptuk. Ilyen körülmények között a - mégoly reménytelen- "versenyképesség" megőrzése érdekében igen sok gazda jelentős bankkölcsönök felvételére kényszerült. E kölcsönök a pénzügyi és gazdasági válság miatt sorra "dőlnek be". A magyar gazdák tömegesen fognak teljes csődhelyzetbe jutni és arra kényszerülni, hogy földjeiket eladják, mégpedig olyan államok polgárainak, amelyek nemzeti jövedelme ötször-tízszer annyi, mint a miénk. Ez nem más, mint a gyarmatosítás egy új formája, amelyet a csatlakozásunkról szóló Koppenhágai Egyezmény azonnali újratárgyalásával lehet megelőzni. Az Európai Unió nem maradhat tétlen, haladéktalan, hatékony intézkedésekre van szükség.

Bővebben...
 

Morvai Krisztina EP képviselő közleménye

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésének első másfél napján három ízben szólaltam fel. Először egyperces napirend előtti beszédben hívtam fel az Unió figyelmét a magyar gazdák, különösen a kisgazdák és családi gazdák válsághelyzetére. Emlékeztettem a képviselőket arra, hogy EU csatlakozásunkkor piacaink 100%-át kellett felajánlanunk s "cserébe"a régi tagállamok mezőgazdasági támogatásának 25%-át kaptuk. Ilyen körülmények között a – még oly reménytelen - "versenyképesség" megőrzése érdekében igen sok gazda, jelentős bankkölcsönök felvételére kényszerült. E kölcsönök a pénzügyi és gazdasági válság miatt sorra "dőlnek be". A magyar gazdák tömegesen fognak teljes csődhelyzetbe jutni és arra kényszerülni, hogy földjeiket eladják, mégpedig olyan államok polgárainak, amelyek nemzeti jövedelme ötször-tízszer annyi, mint a miénk. Ez nem más, mint a gyarmatosítás egy új formája, amelyet a csatlakozásunkról szóló Koppenhágai Egyezmény azonnali újratárgyalásával lehet megelőzni. Az Európai Unió nem maradhat tétlen, haladéktalan, hatékony intézkedésekre van szükség.

Bővebben...
 

Kedves Barátaim, Kedves Magunkfajták!

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Barátaim, Kedves Magunkfajták!

Történelemfordító nap van mögöttünk! Kimondhatatlanul büszke vagyok harcostársaimra, a Jobbikra és az Új Magyar Gárdára a felemelő, a diktatúrát és a megszállóinkat porig alázó avatás és a megalázottságunkat orvosló komáromi koszorúzás miatt. Azt gondolom, mára minden gondolkodó magyar ember számára világos: ezzel a bátorsággal és ezzel a határozottsággal kellett volna fellépnünk nekünk magyaroknak az MSZP-SZDSZ országromboló terrorja ellen rögtön a "rendszerváltáskor", de legkésőbb a 2006. őszi jogtiprásokat követően.  Aki lélekerősítésre vágyik, nézze meg és adja tovább barátainak az itt látható felvételeket - a felejthetetlen avatási ünnepségről és a Szegedi Csanád EP képviselőtársam vezette csoport komáromi koszorúzásáról.

Adjon az Isten szebb Jövőt!
szeretettel
Krisztina


Megtekintés LightBoxban                                        Megtekintés LightBoxban

 

Nyílt levél a Fidesz Európai Parlamenti Képviselőinek

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Fideszes Európai Parlamenti Képviselőtársaim!

Azért intézek Önökhöz nyílt levelet, mert szeretném, ha a magyar nyilvánosság és választóik előtt világossá és egyértelművé tennék: az Európai Parlamentben most kibontakozó, a magyar média által folyamatosan harsogott politikai megosztásban a szemkilövető szocialisták pártjára kívánnak-e állni, avagy a Jobbikéra, amely utóbbi a szemkilövetéseknek nem az elkövetőit, hanem az áldozatait képviseli, s emellett határozottan kiáll a magyarok emberi jogai, jelesül a diktatúrával szembeni ellenállás joga mellett. Mint azt Önök pontosan tudják, a nemzetközi nagytőkét képviselő erők azért fasisztázzák le a Jobbikot és a Magyar Gárdát, hogy tevékenységünket ellehetetlenítsék, a „magunkfajta” magyar kisgazdák, kisvállalkozók, munkavállalók ellenállását megtörjék, s a gyarmatosítást, földünk, nemzeti vagyonunk megszerzését akadálytalanul folytathassák. Ez az összefüggés a média aknamunkája ellenére minden gondolkodó ember számára világos. Most már azt is világossá kell tenni, hogy Önöknek ebben a megosztottságban merre húz a szívük és az értékrendjük. Kérem, hogy mielőbb tájékoztassák erről a közvéleményt, válaszlevelükben tegyék világossá, hogy melyik oldalon állnak, mert ez olyan harc, amelyben semlegesnek lenni nem lehet. Előre is köszönöm!

Bővebben...
 

Az olaszliszkai brutális gyilkosság ügyében hozott ítélet után feljelentést teszek

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Dr. Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úr! Tisztelt Bencze József Országos Rendőrfőkapitány Úr!

A bíróság az elmúlt héten hozott első fokú ítéletet az Olaszliszkán 2006. október 15-én Szögi Lajos tanár úr sérelmére elkövetett kirívó brutalitású emberölés ügyében.

A ma már ítéleti bizonyossággal tudható tények szerint az áldozat teljesen szabályosan, a KRESZ maradéktalan betartásával vezette személyautóját Olaszliszka területén, amikor egy felügyelet nélkül hagyott kisgyermek váratlanul az autó hatókörébe kerülve igen kis mértékben elsodródott, s pontosan nem tisztázható körülmények között elesett. A gyermek azonnal felkelt, sérülése nem keletkezett. Ezt követően a gyermek rokonai, kb.  ötven fős cigány társaság támadta meg Szögi Tanár urat, akik közül az ítéleti tényállás szerint nyolcan vettek részt aktívan a testszerte történő, kirívó kegyetlenségű bántalmazásban. A cselekmény során az elkövetők emberi mivoltukból teljes mértékben kivetkőztek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>
4. oldal / 6

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés