Címlap Publikációk


Írások - Publikációk

Igazságtételt, elszámoltatást, nemzeti ellenállást!

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Magyar Testvéreim, Kedves Magunkfajták!

Magyarország miniszterelnöke ismét egy veszedelmes bűnöző lett. A kilenc embert öngyilkosságba kergető, közel hatszáz családot tönkretevő, a magyar nemzet vagyonát lenyúló főgengszter átvette a nép közé lövető, a nemzeti vagyonból milliárdossá lett KISZ titkár helyét. Magyarország miniszterelnöke lett a hírhedt Wallis-csoport rablóvezére, a magyarok kifosztásából milliárdossá lett Bajnai Gordon. A Hibbant Néró helyett egy libatolvaj került az ország élére. Javaslom a Kedves Magunkfajtáknak, hogy nevezzük nevén, s addig a rövid ideig, amíg Ludas Matyi vagy mi el nem kergetjük, hívjuk őt az egyszerűség kedvéért így, azaz Libatolvajnak. Ezt a nevet a börtönben is könnyen megjegyzik majd a zárkatársai. Hallotta-e, Libatolvaj elvtárs, a tegnapi hírt, hogy a csehek egy 87 éves kommunista ügyésznőt zártak börtönbe azért a bűnért, amit évtizedekkel ezelőtt követett el? Ami késik, nem múlik, rács mögé kerül ön is és a haverjai is!

Nem fogják megúszni a felelősségrevonást. Most ők próbálnak minket rácsok, kordonok mögé zárni, de eljön az igazság órája, amikor az országromboló gazemberek kerülnek börtönbe. Ezt kell világossá tennünk mindazok előtt, akik azt gondolják, bármit megtehetnek a magyar emberekkel.

Bővebben...
 

Feljelentettem az izraeli kormány tagjait

E-mail Nyomtatás PDF

Tc. Dr. Kovács Tamás úr a Magyar Köztársaság Legfőbb ügyésze részére

Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!

Alulírott Dr. Morvai Krisztina jogász feljelentést teszek Izrael állam kormányának tagjai, hadseregének parancsnokai és további ismeretlen személyazonosságú, izraeli állampolgárságú bűnelkövetők ellen a Genfi és a Hágai egyezményekben büntetni rendelt emberiség elleni bűncselekmények elkövetése miatt.

A Magyar Büntető Törvénykönyv 4.§ (1) bekezdés a, pontja szerint a magyar törvényt kell alkalmazni a nem magyar állampolgár által külföldön elkövetett cselekményre is, ha az emberiség elleni vagy olyan egyéb bűncselekmény, amelynek üldözését nemzetközi szerződés írja elő. Ilyen esetben a büntetőeljárás megindítását a legfőbb ügyész rendeli el. Álláspontom szerint az Izraeli állampolgárságú bűnözők (kormánytagok, katonai parancsnokok és „polgári személyek”1) által a megszállt gázai övezetben a palesztin lakosság sérelmére az elmúlt három hét során sorozatban elkövetett erőszakos, fegyveres cselekmények minden kétséget kizáróan megvalósították az alább részletes felsorolásra kerülő – nemzetközi jog alapján, de a magyar jog szerint is – büntetendő emberiség elleni bűncselekményeket. Bár Izrael állam a bűncselekmények leplezése céljából megtiltotta, hogy az elkövetés színhelyén újságírók tartózkodjanak, a világ megismerhette azt a kirívó embertelenségű bűncselekmény-sorozatot, amelynek eddigi következménye egyebek mellett több, mint 1100 halott, és kb. 5200 sérült. A halottak és a sérültek többsége polgári személy, jelentős számban gyermek és nő. Teljes családok haltak meg a mindenre elszánt, a nemzetközi jogot semmibevevő elkövetők tettei következtében.

Bővebben...
 

Az igazságot fogom szolgálni

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Magunkfajták!

Nagyon boldog vagyok, mert elkezdődött az országjárásunk Vona Gáborral. Tegnap Szegeden volt az első „eszmecsere a nemzeti ellenállásról”. Dr. Tóth Csaba a szekszárdi ellenállás vezetője meglepetésként meghívta a kárpátaljai Credo együttest, akik az előadások előtt és után megrázóan gyönyörű zenéjükkel megkönnyeztették a közönséget s persze engem is. A Credo-t tavaly ismertük meg, amikor barátunk, Reiner Péter elvitte a Civil Jogász Bizottságot és támogatóink egy csoportját az elszakított területekre. (Gondolom, hogy a kedves Olvasók ismerik Reiner Pétert, aki bátor kiállásával legendává vált Magyarországon, mert bebizonyította, hogy zsidó származással is lehet valaki „Magunkfajta”, ha a szíve a helyén van, s ha szereti a hazáját.) Meghatódtam, mert Reiner Péter is eljött Szegedre, nagy öröm volt meglátni őt a közönségben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>
6. oldal / 6

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés