Címlap Felhívások


Írások - Felhívások

Kedves Magyar Méhészek!

E-mail Nyomtatás PDF

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Bizottságunk napirendjén olyan kérdéskör szerepel, amely befolyásolhatja a magyar méhészet és így a méhészek helyzetét, munkáját. Mint magyar képviselő, szeretném megismerni a leginkább érintettek és a legtöbb tapasztalattal rendelkezők, azaz a MÉHÉSZEK álláspontját, véleményét, s azt hitelesen közvetíteni a Parlament és a Bizottság számára. Ebben kérem szíves segítségüket, együttműködésüket.

Munkatársam, Varga Zsófia agrárközgazdász a mellékelt összefoglalót készítette a Bizottság legutóbbi ülésén a méhészettel összefüggésben elhangzottakról. Mint ebből kiderül, az Európai Parlament illetékes szakbizottsága átfogó kérdés feltevésére készül az Európai Bizottság felé. Szeretném, ha a kérdés (ek) megfogalmazásában megjelenne a magyar méhészek érdeke és érdeklődése is. A sürgető határidőre tekintettel kérem, hogy leveleiket (akár a magyar méhészek/méhészet helyzetének átfogó bemutatásáról, akár egy-egy részkérdésről, rész-problémáról) 2010. szeptember 22. napjáig küldjék el Zsófiának a következő email-címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben...
 

Felhívás Hangya összefogásra!

E-mail Nyomtatás PDF

Összefogásra hívjuk mindazon honfitársunkat és önszerveződő helyi csoportjaikat, akik megelégelték nemzetünk gazdasági és társadalmi kiszolgáltatottságát és ezért a saját kezükbe szeretnék venni sorsuk irányítását.

Bővebben...
 

Felhívás a Magyar Munkavállalóknak

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Magyar Munkavállaló!

Dr. Morvai Krisztina vagyok, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti képviselője és államfőjelöltje.

Azért írok Önnek levelet, mert a tévében, rádióban keveset – vagy csak hazugságokat – hallhat a Jobbikról, az új politikai erőről, amely nem vett részt Magyarország és a magyar gazdaság kiárusításában és tönkretételében, a magyar emberek elszegényítésében. Ez az az új erő, amely a Magyar Országgyűlésbe komoly erőkkel, erős frakcióval bejutva az idegen érdekek képviselete helyett végre a magyar érdekek, különösen a magyar munkavállalók, gazdák, kis és középvállalkozók képviseletét fogja megvalósítani. Erre akkor lesz lehetőségünk, ha Ön esélyt ad rá s ismerőseit is rábeszéli: éljenek választójogukkal és április 25-én vasárnap, a választás második fordulójában szavazzanak a Jobbikra, hogy a magyar munkavállalók jogfosztottsága megszűnjön s a bankárok és multik rémuralma helyett a tisztességes, értékteremtő munkát végző magyar emberek irányítsák az országot.

Bővebben...
 

Felhívás a Magyar Vállalkozóknak

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Magyar Vállalkozó!

Dr. Morvai Krisztina vagyok, A Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti képviselője és államfőjelöltje.

Azért írok Önnek levelet, mert a tévében, rádióban keveset – vagy csak hazugságokat – hallhat a Jobbikról, az új politikai erőről, amely nem vett részt Magyarország és a magyar gazdaság kiárusításában és tönkretételében. Ez az az új erő, amely a Magyar Országgyűlésbe jutva az idegen érdekek képviselete helyett végre a magyar érdekek, különösen a magyar gazdák, kis és középvállalkozók és munkavállalók képviseletét fogja megvalósítani. Erre akkor lesz lehetőségünk, ha Ön esélyt ad rá s ismerőseit is rábeszéli: éljenek választójogukkal és április 25-én, a második fordulóban szavazzanak a Jobbikra, a külföldi és multicégek támogatása helyett a magyar vállalkozások „helyzetbe hozására”.

Bővebben...
 

Morvai Krisztina felhívása a Gazdákhoz

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Magyar Gazdák!

November 10-én Brüsszelben az Európai Parlament Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottságában megkezdjük az EU Közös Agrárpolitikájának (KAP) reformjáról szóló vitát. Mint a magyar emberek, a magyar gazdák által választott képviselő és bizottsági tag szeretném, ha felszólalásaimban ezúttal is az Önök álláspontját, véleményét, elképzeléseit képviselhetném.

Kérem, hogy - párthovatartozásra, politikai nézetre való tekintet nélkül - osszák meg velem mindazt, amiről szeretnék, ha a vitában elhangozna. Előre is köszönöm, ha megtisztelnek ezzel kapcsolatos gondolataikkal a következő email címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
2. oldal / 3

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés