Címlap Besorolatlan


Írások - Besorolatlan

A Jobbik megakadályozta Olaszország diszkriminatív elítélését az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF

Üzenjük azoknak, akik azt hírdetik, hogy a Jobbik semmit nem képes befolyásolni az EU-ban: háromfős delegációnk szavazatán múlott, hogy ma az Európai Parlamentben nem került sor Olaszország igazsgágtalan és diszkriminatív elítélésére, kettős mérce alapján történő megbélyegzésére. A döntő szavazás 338 igen-338 nem eredménye azt jelentette, hogy az Olaszországot diszkriminatívan elítélő határozat nem kapta meg a többséget. A magukat baloldalinak nevező erők határozati javaslatot terjesztettek elő, amelyben Olaszországot az emberi jogok - a sajtószabadság és a véleménynyilvánítási szabadság - megsértése miatt kívánták elítélni. 

Bővebben...
 

Morvai a szemkilövésekről és Göncz Kingáról kérdezte Barrosót

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Parlament plenáris ülésén felhívtam Barroso bizottsági elnök úr figyelmét arra, hogy a Nemzeti Jogvédő Szolgálat sajtótájékoztatón ismertette azon jogerős bírósági ítéleteket, amelyek alapján ma már bizonyosan állíthatjuk: a kormány irányítása alatt álló rendőrség 2006.őszén, egyebek mellett október 23-án brutális támadást intézett békés polgárok tömegei ellen, számtalan sérülést okozva. Ártatlan emberek sokasága kapott kártérítést azért, mert jogellenesen bebörtönözték, megkínozták és hosszas koncepciós eljárásoknak vetették alá őket. Miután meghívtam az elnök urat és képviselőtársaimat a "Guantanamo Magyarországon?" címmel tervezett sajtótájékoztatómra, megkérdeztem: mi a véleménye arról, hogy az EP Szabadságjogi, Rendészeti és Igazságügyi Bizottságának Göncz Kinga személyében olyan alelnöke van, aki a szemkilövető kormány tagja volt?

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
4. oldal / 4

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés