Címlap Írások


Írások

Készülő könyvemhez keresek interjúalanyokat

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A vidéki embereknek a cigány-magyar együttéléssel és a bűnözéssel összefüggő kiszolgáltatottságáról, az állam, a rendőrség s más hatóságok tétlenségéről és a megoldás lehetőségeiről (elsősorban az érpataki modellről) írok könyvet.

  1. Kérem olyan közösségek jelentkezését, akik szívesen fogadnának településükön e témákkal kapcsolatban személyes találkozóra, beszélgetésre, „környezettanulmányra”, s ahol legalább 10-15 ember (természetesen név nélkül) őszintén elmondaná tényeken alapuló tapasztalatait.
  2. Mezőgazdasági bizottsági munkámhoz várom olyan közösségek/települések jelentkezését is, ahol olyan „önfenntartó”, helyi gazdasági modellt valósítanak meg, amely az egész magyar vidék számára példaadó lehet a globális szabad-kereskedelem alternatívájaként. Meggyőződésem, hogy a globalizációra a megfelelő válasz a „lokalizáció”, azaz a helyi termelés, helyi értékesítés illetve feldolgozás, s az önfenntartó és a profit-központú helyett az emberközpontú gazdaságot választó közösségek kialakítása.

A jelentkezéseket a következő e-mail címre várom október 20-ig: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Köszönettel:

Dr. Morvai Krisztina
európai parlamenti képviselő

 

Kiléptem az Európai Szövetség a Szabadságról nevű euroszkeptikus szervezetből

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Barátaim!

Kérem, olvassák el a barikad.hu alábbi rövid tudósítását az Európai Szövetség a Szabadságról nevű euroszkeptikus szervezetből történt kilépésemről! A híradás összefoglalja azt a levelet, amelyet Sharon Ellul-Bonici asszonynak, a szervezet (egyébként máltai) főtitkárának írtam, s amely levelet most (eredeti nyelvén, angolul) közreadok. A Szövetség honlapjának címe a következő: www.eurallfree.org. Ide kattintva megismerhető a szervezetről mindaz, amit és amennyit magam is tudtam amikor a meghívás elfogadása mellett döntöttem és beléptem. (Egész pontosan: amikor meghívtak a szervezetbe még honlap sem volt, csak a Statutum állt rendelkezésre a döntéshez, s az számomra alapvetően rokonszenves volt, komoly kifogásolnivalót nem találtam benne. Mint látható szlovák vagy szerb tagok mind a mai napig nem szerepelnek a tagok listáján.) Sajnálom, hogy a magyar újságírók többsége még e honlap meglátogatására sem vette a fáradtságot, s oly mértékű tájékozatlanságról tettek tanúbizonyságot, ami igencsak meglepett, meghökkentett. Több napilap (például a Népszabadság) egyenesen azt írta, hogy az FPÖ-ből, -azaz az egykor Haider, ma Strache által vezetett Osztrák Szabadságpártból - léptem ki, azaz magyar politikusként az Osztrák Szabadságpárt tagja voltam. Erre mondják manapság a tinédzserek: Hát ez durva....

Köszönöm, hogy sok jószándékú ember segített az érvek és ellenérvek összemérésében, s bízom benne, hogy a kilépésről szóló döntésemet követően végre újra érdemi munkámról tájékozódhatnak majd a tévénézők és újságolvasók.

Szeretettel:

Krisztina

A "Bővebben" gombra kattintva olvasható a barikad.hu cikke, illetve a szervezet főtitkárának írott levelem.

Bővebben...
 

Továbbra is független képviselő maradok!

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Kedves Olvasók!

A kuruc.info-n velem kapcsolatban a napokban megjelent hírre szeretnék reagálni. Mindenekelőtt szeretnék mindenkit megnyugtatni: sem én, sem a Jobbik másik két európai parlamenti képviselője (Szegedi Csanád és Kovács Béla) nem léptünk be egyik európai parlamenti párt-frakcióba sem, továbbra is független, azaz frakción kívüli európai parlamenti képviselők vagyunk mindhárman. Ez azt jelenti, hogy szavazásokkor, felszólalásainkban, s minden egyéb képviselői tevékenységünk ellátása során kizárólag saját lelkiismeretünknek, politikai és szakmai meggyőződésünknek, választóink feltehető akaratának és nemzetünk érdekeinek vagyunk alárendelve. Nem fedi tehát a valóságot, hogy beléptem volna valamelyik EP frakcióba, illetve, hogy valamiféle pártpolitikai alapú szövetséget kötöttem volna az Osztrák Szabadságpárttal. Ugyanúgy kizárólag a magyar érdek, a nemzeti radikális gondolkodás és a Jobbik európai parlamenti választási programja, valamint a Radikális Változás című programja jelenti az iránytűt képviselői munkámban, mint eddig. Bízom benne, hogy felszólalásaimmal és egyéb képviselői megnyilvánulásaimmal választóim elégedettek, s mivel semmiféle irányváltást nem tervezek, ezután is elégedettek lesznek. (Ezúton is kérem, hogy munkámat kövessék honlapomon, ahol minden felszólalásom és egyéb lényeges tevékenységem megismerhető, ellenőrizhető.)

Bővebben...
 

Közlemény családi állapotomat illetően

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

Elváltunk. Gyerekeinket továbbra is közösen neveljük.

Morvai Krisztina, Baló György

 

Levelet írtam a Facebook illetékesének a Kuruc.info és a szólásszabadság védelmében - úgy tűnik, sikerrel

FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huDel.icio.usGoogle bookmark

A "Bővebben" gombra kattintva olvasható a Facebook sajtóosztályához írt levelem, illetve az illetékes válasza. Úgy tűnik, érdemes felemelni a szavunkat a jogsértésekkel szemben!

Szeretettel:
Krisztina

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
7. oldal / 22

xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés