Címlap
  

A cukorgyárak privatizációjáról szóló jelentés kapcsán szólaltam fel a Magyar Országgyűlésben

E-mail Nyomtatás PDF

Amit a cukorgyárak privatizációjának folyamatát feltáró jelentésből nagyon hiányoltam, az a felelősségrevonás illetve a tanulságok levonása volt annak érdekében, hogy ez a folyamat ne ismétlődhessen meg. Rámutattam a gyarmatosítás (privatizáció) és az államadósság közötti összefüggésre: amíg nem vetjük fel az államadósság újratárgyalását, addig azt csak a nemzeti kincsünk felélése mellett tudjuk törleszteni. Félő, hogy a földmoratórium 2014 áprilisában való lejártával a magyar termőföld ugyanarra a sorsra juthat, mint cukorgyáraink. Ezért felkértem honfitársaimat, hogy - szilárd belső lelkiismeretükre és hazaszeretetükre hallgatva -  a magyar termőföld és vízkészlet magyar kézben tartása érdekében még most hozzanak létre egy  parlamenti bizottságot.


 

Videó a JOBBIK újkígyósi gazdafórumáról és beszámoló a IV. Mezőgazdasági Fórumról (Lajosmizse)

E-mail Nyomtatás PDF

A fórum házigazdája Marossy László Géza, a JOBBIK Újkígyósi alapszervezetének elnöke volt!

Vendégek voltak:

Dr. Morvai Krisztina Európai Úniós képviselő
Tímári Sándor  a JOBBIK agrár kabinetjének alelnöke
Varga Géza   országgyűlési képviselő, JOBBIK agrár kabinetjének elnöke


     

A vidék és a kisgazdák védelmében meg kell akadályozni a földrablást! - felszólalásom az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Parlament AGRI (Mezőgazdasági és vidékfejlesztési) bizottságában az állatvédelemmel és állatjóléttel kapcsolatos új stratégia vitáján hangsúlyoztam, hogy "normál" esetben, a jó gazdának köszönhetően az állatok jóléte természetes. Felhívtam a figyelmet, hogy ez leginkább a több lábon álló, kis- és közepes gazdaságokban valósul meg. Ezzel összefüggésben viszont arra is rá kellett mutatnom, hogy az EU-n belüli "földrablás" (landgrabbing) hazámban Magyarországon már olyan méreteket öltött, hogy a kisgazdaságok fennmaradását komolyan veszélyezteti.

 

Liberális hazugságok a magyarországi médiahelyzettel kapcsolatos brüsszeli EP meghallgatáson

E-mail Nyomtatás PDF

Az MTI tudósítása nyomán: Merre tart Magyarország? címmel a médiaszabadság magyarországi helyzetéről tartott kedden bő kétórás meghallgatást az Európai Parlament (EP) többpárti médiaügyi munkacsoportja Brüsszelben. A rendezvényre invitáló plakáton egy megtört arcú, megalázott fiatal nő látható, akinek száját egy piros-fehér-zöld színű nemzeti szalag tapasztja be, azt a látszatot sugallva, mintha Magyarországon megszűnt volna a sajtószabadság. A rendezvény "érdekessége", hogy annak szervezői között feltüntetésre került öt EP frakció, többek között a Fideszt soraiban tudó Európai Néppárt is.

Bővebben...
 

Az Europol igazgatóhelyettesét kérdeztem a Kelet-Európában garázdálkodó nyugati pedofil bandákról

E-mail Nyomtatás PDF


Az EP Szabadságjogi, rendészeti és igazságügyi (LIBE) bizottságának ülésén a Kelet-Európában gyermek pornográf és gyermek prostitúciót kizsákmányoló bűncselekményeket elkövető nyugati-európai "fehérgalléros" bűnözők felderítéséről, valamint az ilyen bűncselekmények megelőzésével kapcsolatos lépésekről és a bűntető eljárások eredményeiről kérdeztem Oldřich Martinut, az Europol igazgatóhelyettesét.

 

Beolvastam Göncz Kingának és az EU-nak (Videóval)

E-mail Nyomtatás PDF

A következő sajtóközleményt adtam ki felszólalásom kapcsán

Morvai Krisztina február 27-én az Európai Parlamentben, napirend előtti felszólalásában kifogásolta, hogy miközben Magyarországot folyamatosan gyalázzák az "emberi jogok megsértése" miatt, az a szocialista Göncz Kinga vezeti le az emberi jogok fontos kérdéseiről szóló Szabadságjogi, rendészeti és igazságügyi (LIBE) bizottsági ülést, aki tagja volt a 2006-os szemkilövető kormánynak.

A nemzetközi közvélemény számára, alig ha lehetnek hitelesek egy olyan szervezet emberi jogi alapú támadásai, amely az emberi jogok tömeges és durva megsértéséről elhíresült politikust ültet ilyen fontos pozícióba, azaz kecskére bízza a káposztát. Bizarrnak nevezte, hogy Göncz Kinga pont azon a napon elnököl az Európai Parlament emberi jogokkal foglalkozó bizottságában, amikor a Magyar Országgyűlés a Balsai-jelentést tárgyalja, amely szerint Gyurcsány Ferenc és társai a 2006 őszén alkalmazott tömeges rendőri erőszakkal terrorcselekményt követtek el a magyar emberek ellen. A szemkilövető kormány volt tagja által elnökölt üléssel szintén egy időben került sor az Országgyűlésben a Jobbik közkegyelmi módosító javaslatának megvitatására, amelyben amnesztiát javasolnak a 2002 és 2010 között, politikai okokból meghurcoltaknak. A képviselőnő továbbá arra követelt választ, hogy a független képviselők csoportjának, általa kezdeményezett javaslata ellenére miért nem hallgatta meg végül a bizottság, a magyarországi helyzetről szóló február 9-i nyílt meghallgatásán Budaházy Györgyöt.

A két és fél év előzetes letartóztatást követően még mindig házi őrizetben levő, még a Gyurcsányék idején indított koncepciós eljárás alatt álló hazafi meghallgatását a bizottság szintén szocialista elnöke, Juan Fernando López Aguilar először napirendre tűzte, majd a zöldek gyalázkodó sorainak hatására az utolsó napokban lemondta a meghívást. A felszólalás teljes egészében megtekinthető www.morvaikrisztina.hu honlapon, az alábbi linkre kattintva.

 

Egyenesedő kaszák

E-mail Nyomtatás PDF

Varga Géza, a Jobbik országgyűlési képviselője ismét felidézte a megjelentek előtt, hogy a magyar termőföldek, sőt, az állami tulajdonban lévő földek bérleti és hasznosítási joga is olyan körök kezébe kerül, akik nem a családi gazdaságok, a kis- és közepes gazdálkodók közül kerülnek ki, a háttérben ismét zöld bárók és külföldi érdekeltségű társaságok állnak.

Hétfőn az országgyűlésben Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter azonban kinevette az őket felkereső gazdákat. Ma azonban azért jöttek el, hogy a Nemzeti Földalap Kezelő elnökének, Dr. Sebestyén Róbertnek  is átadják azt az összeállítást, mely a bérleti szerződések körüli anomáliákat tartalmazza.


Bővebben...
 
<< Első < Előző 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Következő > Utolsó >>
91. oldal / 106

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés