Címlap


Demonstráció a magyar föld megmentéséért

E-mail Nyomtatás PDF

Demonstrációt szervez a Jobbik a magyar föld megmentéséért, a külföldi és hazai földspekulánsok szabad garázdálkodása ellen.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom mezőgazdasági kabinetje és azok a magyar gazdák, akik szenvedő alanyai az Nemzeti Földalapkezelő (NFA) döntéseinek, ill. döntésképtelenségének demonstrációt szerveznek az NFA kormányzati szervezet székháza elé (1149 Budapest, Bosnyák tér 5.sz.) 2012.február 22.-én délelőtt 10:30 órától 12:00 óráig - áll a párt országgyűlési képviselője, Varga Géza által jegyzett felhívásban.

Bővebben...
 

Budaházy: Brüsszeli meg(nem)hívásom és fel(nem)szólalásom története

E-mail Nyomtatás PDF

A mai napon (2012. február 9.) az Európai Parlament civil szabadságjogi és igazságügyi és belügyi bizottsága (LIBE) által szervezett meghallgatáson Brüsszelben kéne felszólalnom a magyarországi szabadság- és emberjogi helyzettel kapcsolatban. Hogy miért nem szólalok fel mégsem, annak rövid történetét alább bemutatom, mert rendkívül tanulságos a liberál-globalista összeesküvés működésének megismeréséhez.

Bővebben...
   

Cigány - magyar együttélés és bűnözés VII. rész

E-mail Nyomtatás PDF

Cigány szomszédok közt cigányként, magyarként (POLITIKUSOKNAK KÖTELEZŐ!)


Megtekintés LightBoxban

         

Közlemény

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Olvasóim!

Tájékoztatom Önöket, hogy a korábbi Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címem megszűnt. Ezért kérem a jövőben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elérhetőségemre írjanak!

Köszönettel:

Morvai Krisztina

 

Jogunk van a nemzeti önrendelkezéshez! - A magyarországi emberi jogi helyzettel kapcsolatos álláspontomat ismertettem az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF

Január 12-én az Európai Parlament LIBE Szakbizottságában téma volt a magyarországi emberi jogi helyzet. A vitában felszólaltam, azonban időhiány miatt csak egy részét tudtam elmondani tervezett beszédemnek. Az eredeti, "csonka" felszólalásomat, amely tehát az EP szakbizottsági ülésén hangzott el, az alábbi videó tartalmazza:


Megtekintés LightBoxban

A tervezett beszéd - amely a magyarországi emberi jogi helyzettel kapcsolatos álláspontomat részletesebben tartalmazza - az EP tévéstúdiójában került rögzítésre, s itt tekinthető meg:


Megtekintés LightBoxban

 
<< Első < Előző 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Következő > Utolsó >>
92. oldal / 106

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés