Címlap


Budaházy rabsága és Magyarország rabsága egy tőről fakad! Vessünk véget mindkettőnek!

E-mail Nyomtatás PDF

Az MTV Ma Reggel című műsorának vendége voltam.


Megtekintés LightBoxban

 

Családlátogatás egy terroristánál- avagy ismerje meg közelebbről a Hunnia (Budaházy) ügy egyik vádlottját

E-mail Nyomtatás PDF

Holnap lesz két éve Budaházy Gyuri letartóztatásának. Az alábbi film ugyan nem róla szól, hanem Nagy Zoliról, a Hunnia (Budaházy) ügy IX. rendű vádlottjáról, aki "csak" fél évet ült, de az ügy egészének megitélésében ez a kb. 25 perces "mozi" jó iránytű lehet sokaknak. Kérem, ha jónak látják mutassák meg, küldjék el másoknak is!

Szeretettel:
Krisztina


Megtekintés LightBoxban

 

Nyilatkozatom a Budaházy-perben elkövetett újabb jogsértésekről, s felhívásom a magyar bírákhoz, ügyészekhez

E-mail Nyomtatás PDF


Megtekintés LightBoxban

A "Bővebben" gombra kattintva elolvashatják Frech Ágnes, Fővárosi BÍrósági Büntető Kollégium vezető asszonynak írott levelemet, amelynek tárgya a Budaházy-ügyben elkövetett újabb jogsértések elleni tiltakozásom, illetve a bírák, ügyészek felhívása a jogállamiság s a függetlenség védelmére.

Bővebben...
 

Egy beilleszkedő-együttműködő cigányember üzenete Érpatakról a többieknek ("A munka nem szégyen") - 2011. június 8.

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás beszélgetése cigányemberekkel az érpataki országépítő konferencia szünetében.


Megtekintés LightBoxban

 

Érpatak irányt mutat a magyar-cigány együttélési problémák és a közbiztonsági válsághelyzet megoldására

E-mail Nyomtatás PDF

Kétnapos Országépítő Konferencián vettem részt Gaudi-Nagy Tamással és több polgármesterrel, önkormányzati képviselővel, szakemberekkel, tudósokkal együtt, ahol június 8-9 között a sikeres érpataki modell titkát, összefüggéseit és más településekre történő átültetésnek lehetőségeit tanulmányoztuk, bejártuk a települést, számos magyar és cigány lakossal folytattunk beszélgetést és közvetlenül tapasztalhattuk meg, hogy a beilleszkedő-együttműködő hajlandóság igenis következetes, határozott, de mégis emberközpontú fellépéssel, szankciókkal elérhető.


Megtekintés LightBoxban


Megtekintés LightBoxban

Bővebben...
 

Országjárás – Törtel

E-mail Nyomtatás PDF

A Jobbik alapszervezet meghívására Morvai Krisztina európai parlamenti és Varga Géza országgyűlési képviselők pénteken Törtelre látogattak. A Duna-Tisza közi homokhátsági település és környéke, igazi róna a maga sajátos szépségeivel. A több ezer(!) éves történelmét bizonyító régészeti emlékeket múzeumok őrzik, köztük a világ legnagyobb méretű hun áldozati bronzüstje a Magyar Nemzeti Múzeumban tekinthető meg.

A községbe érkező képviselőket láthatóan nagy örömmel fogadták, s a közeli Nemzeti Összetartozás napja jegyében szervezett megemlékezés elején, az általános iskola előtti parkban közösen helyeztek el koszorút az intézmény névadója, Szent István király mellszobránál. Meglepetésként az iskolai megemlékezés szolgált, amely - mint Morvai Krisztina megjegyezte - nagy hatással volt rá, hiszen a közel háromszáz, ünneplőbe öltözött diák torkából felhangzott magyar hiszekegy, a székely himnusz, és Czeróczki Ferencné, iskola igazgatónak az 1920. június 4-i trianoni aláírás következményeit ismertető beszéde - még napjainkban is ritkaságszámba menő eseménynek számít hazánkban - „mintha itt rendszerváltás történt volna(!)”

Bővebben...
 

Vitám Romano Prodi volt olasz miniszterelnökkel és EU főbiztossal a "világkormányzás" ördögi tervéről

E-mail Nyomtatás PDF

Romano Prodi volt miniszterelnök és EU főbiztos Brüsszelben járt, ahol a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottság élelmezésbiztonságról szóló vitája kapcsán folytatott eszmecserét. Megemlítette a "világkormányzás" hátborzongató lehetőségét, amelyre reagáltam. Kérem, tekintsék meg felszólalásomat, valamint Prodi válaszát!

A felvétel minőségéért (kameraállás) szíves elnézésüket kérem!


Megtekintés LightBoxban

A "Bővebben" gombra kattintva külön is elolvashatják Krisztina és Prodi felszólalásának - a kép alján futó - fordítását.

Bővebben...
 

Levelet írtam a Facebook illetékesének a Kuruc.info és a szólásszabadság védelmében - úgy tűnik, sikerrel

E-mail Nyomtatás PDF

A "Bővebben" gombra kattintva olvasható a Facebook sajtóosztályához írt levelem, illetve az illetékes válasza. Úgy tűnik, érdemes felemelni a szavunkat a jogsértésekkel szemben!

Szeretettel:
Krisztina

Bővebben...
 

A cigány-magyar együttélésről beszéltem a Ma reggel adásában

E-mail Nyomtatás PDF

Ami megcáfolhatatlan, az a konkrétum!

Másképp láttam a helyzetet az íróasztalom mögül, …ezért is volt érdemes elkezdenem az országot járni, s azt tapasztalom, hogy elviselhetetlenné vált Magyarországon a bűnözéstől szenvedő állampolgárok helyzete; Érpatakon Orosz Mihály Zoltán belekezdett elszántan a rendteremtésbe, és ő azt mondta: „Rend a lelke mindennek, és a jogszabályokat mindenkinek be kell tartania!” Azt üzenem a különböző településeken élő magyar embereknek: „Hassanak oda, hogy a helyi vezetők végre egy nap álljanak ki a helyi sajtó elé, és mondják, nagyon érdekes dolog fog történni, holnaptól kezdve betartatjuk a jogszabályokat.”

A választáson nem azért választottak meg, hogy együttműködjek abban, hogy hazánk a harmadik világ szintjére süllyedjen.


Megtekintés LightBoxban

 

Kisbéren jártam - a Barikád beszámolója

E-mail Nyomtatás PDF

Május 16-án, hétfőn Morvai Krisztina a Jobbik európai parlamenti képviselője lakossági fórumot tartott Kisbéren.  A fórum megvalósulásában az oroszlányi alapszervezet segédkezett, valamint részt vett Vágó Sebestyén országgyűlési képviselő, a mozgalom megyei elnöke is.

A fórum fő célja, hogy Kisbéren és környékén egyaránt zászlót bonthasson a Jobbik, ugyanis ezeken a településeken, a sok szimpatizáns ellenére, még nem alakultak alapszervezetek.

Morvai Krisztina előadására szép számmal érkeztek az érdeklődők. A kisbéri Wass Albert Művelődési Központ kamaratermében egyetlen szék sem maradt szabadon.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Következő > Utolsó >>
100. oldal / 106

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


xvideis.cc spankbang.cc xxnx

Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés


Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés