Címlap


Az írek semmibe veszik a gázoló áldozatait

E-mail Nyomtatás PDF

Az ír gázoló áldozatainak szüleit válaszra sem méltatta az ír bíróság, - de az ír nagykövet sem. Milyen alapon beszél az Európai Unió "határokon átnyúló bűnügyi együttműködésről", illetve "a bűncselekmények áldozatainak jogairól"? - kérdezte Morvai Brüsszelben.

 

Morvai: Korrupció és szervezett bűnözés az EU-ban

E-mail Nyomtatás PDF

Bár a nyugatiak szeretik a korrupciót harmadik világbeli jelenségként az EU "másodosztályú" államaira ráfogni, ideje rámutatni, hogy az aktív vesztegetői oldalon, a privatizáció során és az EU- csatlakozásban is a "hagyományos nyugati demokráciák" vitték a prímet. - mondta el Morvai Krisztina az EP Szervezett Bűnözést vizsgáló szakbizottságának ülésén.

       

Szembesüljön a valósággal! - Morvai meghívta Barrosot

E-mail Nyomtatás PDF

   

Morvai ismét felszólalt Budaházy ügyében

E-mail Nyomtatás PDF


 

Morvai Krisztina sajtóközleménye a hétvégi Magyar Élet Menetéről

E-mail Nyomtatás PDF

A hétvégén a Magyar Élet Menetén Veszprémben, illetve Székesfehérváron mondtam beszédeket. A Magyar Hírlap hétfői száma tévesen olyan idézetet közölt tőlem, amely cigányellenes tartalmat sugallt. A Magyar Hírlap által közölt idézet hamis. A két beszéd valós tartalmáról meggyőződhet a nyilvánosság az alábbi linkeken, ahol a vágatlan felvételek találhatók:

Veszprém:

Bővebben...
 

Az UNWRA általános biztosának brüsszeli beszéde a palesztin üggyel kapcsolatban

E-mail Nyomtatás PDF

Palesztin Delegáció

Filippo Grandi, az UNRWA általános biztosa beszéde

a palesztin üggyel kapcsolatban


Exchange of views with Filippo Grandi

Committee on Foreign Affairs' meeting on 6 September 2012Annotáció

Grandi a Szíria egységét veszélyeztető aktuális helyzetet vázolta előadásában, ugyanakkor kitért azon más országok status quo-jának bemutatására is, ahol magas arányban vannak jelen palesztin menekültek. Az Európai Parlament tagjait kéri, hogy szavazzanak nagyobb mértékű anyagi támogatást az UNRWA-nak, hogy az a jövőben még hatékonyabban segíthesse a palesztin menekülteket, továbbá munkájával hozzájárulhasson a közel-keleti ügy állapotának konszolidálásához.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>
71. oldal / 91

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban