Címlap


Kuruc.info: A Magyar Élet Menetének nevezte Vona Gábor a Fidesz székházához való vonulást

E-mail Nyomtatás PDF
A Jobbik Magyarországért Mozgalom szombaton az MSZP terézvárosi székházától vonult végig az Andrássy úton a Fidesz Hősök teréhez közeli székházához. A tömegdemonstrációt Vona Gábor a Magyar Élet Menetének nevezte, amelynek következő eseményére vasárnap 16 órakor kerül sor Győrben. Morvai Krisztina fölszólalásában kijelentette: a rendszer megbukott, ezért a magyaroknak vissza kell venniük Magyarországot.

A Jobbik Ifjúsági Tagozatának transzparense az Andrássy úton
A Jobbik tüntetése a Budapest terézvárosi Jókai utcában levő MSZP-székház előtt kezdődött. Az Ó és a Jókai utca sarkán levő „terror háza” előtt fölállított pódiumról letekintve a zászlóerdőt lobogtató tömeg egészen az Andrássy útig fölgyülemlett, de sokan kiszorultak az Ó- és az Aradi utcába is. Meggyőzőek voltak az időszerű politikai és társadalmi helyzetről tudósító transzparensek is. Az MSZP székházának tetejéről egy elvtárs időnként fényképezte a tömeget, ám ezúttal a géppuskákat nem hozták működésbe.
Bővebben...
   

Tüntetést szervez az MSZP és a Fidesz székházához a Jobbik

E-mail Nyomtatás PDF

Vonulásos tüntetést tart a Jobbik a Széll Kálmán Terv 2.0-nak nevezett, brutális megszorítások ellen május 12-én, szombaton 15 órától Budapesten. A nagyszabású demonstráció az MSZP székházától (Jókai u. 6., az Oktogon közelében) indul, a menet célállomása pedig a Fidesz székháza (Lendvay utca 28., a Hősök terénél), így fejezve ki a megszorítások kormányokon átnyúló folytonosságát, melyet az EU és az IMF nyomására hajtanak végre a helytartók. Mindkét helyszínen színpad lesz, a Teréz körúti-Andrássy úti vonulást pedig teherautó kíséri, hangosítással.


Bővebben...
 

Nemzeti önrendelkezést vagy gyarmati függést?- Morvai a Jobbik majálisán

E-mail Nyomtatás PDF

Egyebek között Magyarország nemzeti önrendelkezésének - s ennek részeként gazdasági önrendelkezésének - szükségességéről, a magyar termőföldre, a mezőgazdaságra és a vidékre leselkedő veszélyekről, a tömeges bűnözésről és a kiutakról beszélt Morvai Krisztina a Jobbik majálisán.

 

Morvai Krisztina nyílt levele a Marian Cozma gyilkosainak büntetését jelentősen enyhítő Győri Ítélőtábla elnökéhez

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt dr. Havasiné dr. Orbán Mária, a Győri Ítélőtábla elnöke!

A Győri Ítélőtábla a tegnapi napon hozott másodfokú ítéletet a Marian Cozma és két társa sérelmére elkövetett, azon kirívó súlyú élet elleni bűncselekmény ügyében, amely az egész magyar társadalmat mélyen megrendítette és felháborította. Mint ismeretes, az elkövetők egy ereje teljében levő fiatalember életét kioltották, két másik fiatal férfit pedig életveszélyesen megsebesítettek.

Az emberek többsége értetlenül fogadta a bíróság tegnapi döntését, amellyel az első fokon kiszabott büntetéseket jelentős mértékben enyhítette, így az elsőrendű vádlott büntetését életfogytig tartó szabadságvesztésről 18 évre csökkentette. A hírkommentárok szerint az adott elkövetők vonatkozásában nem merül fel törvényi akadálya annak, hogy akár a legsúlyosabb megítélésű cselekmény elkövetője is jelentős kedvezménnyel szabaduljon.
Bővebben...
 

Téged is vár a Jobbik Nemzeti Majális!

E-mail Nyomtatás PDF

Kilenc ingyenes koncert, sokféle, egész napos gyerekprogram és színvonalas előadások várják az érdeklődőket a Jobbik idei nemzeti majálisára, az óbudai Hajógyári-szigetre április 29-én, 30-án és május 1-jén.

Bepillantást nyerhetnek többek közt a Jobbik parlamenti frakciójának életébe, találkozhatnak Balczó Zoltánnal és Morvai Krisztinával, valamint meghallgathatják a Kárpátia, az Ismerős Arcok, a Romantikus Erőszak, a Kormorán, a P.Mobil, a Moby Dick, FankaDeli, a Lord és a Hungarica koncertjét – mindezt teljesen ingyen.

Mindhárom nap 10 és 18 óra között állandó játéklehetőséget biztosítunk a gyermekek számára ugrálóvárral, népi játékokkal, kisállat-simogatóval és egyéb programokkal. A kisgyermekek az Alkoss magad! asztaloknál, valamint a mesterségek bemutatója során emléktárgyakat, ajándékokat készíthetnek.

Amíg a gyerekek alkotnak vagy játszanak, a szülők és nagyszülők sem maradnak előadások nélkül.

Bővebben...
 

Morvai és Gaudi harcra hív a magyar föld védelmében

E-mail Nyomtatás PDF

Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás képviselők beszélgetése arról, hogy hogyan szervezkedjünk, mozgósítsunk a külföldi spekulánsok és magyar zöldbárók ellen


 

Védjük meg a magyar földet, a magyar mezőgazdaságot! Szerezzük vissza a méltóságunkat! - előadásom a tüskevári gazdafórumon

E-mail Nyomtatás PDF

Igenis létezik boldog jövőkép! - Varga Géza gondolatai a tüskevári gazdafórumon

 

Meddig tűrjük a terror elleni harc jegyében a terrorizálást? - kérdeztem az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF

Az utas-nyilvántartási adatállomány (PNR) felhasználásáról szóló  EU-USA egyezmény alapján (amely az amerikai kormány követelésére jött létre) az európai utasok számos kényes személyes adata jut az amerikai hatóságok kezébe. A "terror elleni háború" jegyében egyre inkább orwelli állapotok jönnek létre a világon - ez ellen emeltem szót az Európai Parlamentben.

A szinkrontolmács fordítása nem tökéletes, eredeti angol nyelvű felszólalásom itt hallható (az "EU-USA agreement on the use and transfer of PNR to the US Department of Homeland Security" megnevezésű vitatéma alatt).

 

A Jobbik képviselői aláírásukkal támogatták, hogy legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családon belüli erőszaknak hazánkban is

E-mail Nyomtatás PDF

2012. május 1-jéig kell összegyűlnie 50 ezer aláírásnak ahhoz, hogy az Országgyűlés érdemben tárgyaljon a családon belüli erőszak önálló bűncselekményként történő beemeléséről a Büntető Törvénykönyvbe, így  mindössze 9 napja maradt a kezdeményezőknek (Halász Pálma és az Élet-Érték Alapítvány) a szint teljesítéséhez, hiszen a hétvége és az ünnepnap miatt már a megelőző hét végén át kell adniuk az íveket. Halász Pálma, a népi  kezdeményezés elindítója biztos abban, hogy jó véghajrával megugorják a szintet.


Halász Pálma, az aláírásgyűjtés kezdeményezője átveszi Vona Gábor pártelnöktől és frakcióvezetőtől és Gaudi-Nagy Tamástól a Jobbik frakció tagjainak támogató aláírásával ellátott aláírásgyűjtő íveket.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>
74. oldal / 91

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban