Címlap


Budaházy: Brüsszeli meg(nem)hívásom és fel(nem)szólalásom története

E-mail Nyomtatás PDF

A mai napon (2012. február 9.) az Európai Parlament civil szabadságjogi és igazságügyi és belügyi bizottsága (LIBE) által szervezett meghallgatáson Brüsszelben kéne felszólalnom a magyarországi szabadság- és emberjogi helyzettel kapcsolatban. Hogy miért nem szólalok fel mégsem, annak rövid történetét alább bemutatom, mert rendkívül tanulságos a liberál-globalista összeesküvés működésének megismeréséhez.

Bővebben...
   

Cigány - magyar együttélés és bűnözés VII. rész

E-mail Nyomtatás PDF

Cigány szomszédok közt cigányként, magyarként (POLITIKUSOKNAK KÖTELEZŐ!)


Megtekintés LightBoxban

         

Közlemény

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Olvasóim!

Tájékoztatom Önöket, hogy a korábbi Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címem megszűnt. Ezért kérem a jövőben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elérhetőségemre írjanak!

Köszönettel:

Morvai Krisztina

 

Jogunk van a nemzeti önrendelkezéshez! - A magyarországi emberi jogi helyzettel kapcsolatos álláspontomat ismertettem az EP-ben

E-mail Nyomtatás PDF

Január 12-én az Európai Parlament LIBE Szakbizottságában téma volt a magyarországi emberi jogi helyzet. A vitában felszólaltam, azonban időhiány miatt csak egy részét tudtam elmondani tervezett beszédemnek. Az eredeti, "csonka" felszólalásomat, amely tehát az EP szakbizottsági ülésén hangzott el, az alábbi videó tartalmazza:


Megtekintés LightBoxban

A tervezett beszéd - amely a magyarországi emberi jogi helyzettel kapcsolatos álláspontomat részletesebben tartalmazza - az EP tévéstúdiójában került rögzítésre, s itt tekinthető meg:


Megtekintés LightBoxban

   
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>
78. oldal / 91

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban