Címlap
  

Ünnepi istentisztelet a Hazatérés Templomában

E-mail Nyomtatás PDF


 

Morvai és Gaudi a szabadságharc időszerűségéről

E-mail Nyomtatás PDF

A két képviselő az 1848-as 12 pont időszerűségéről beszélget, többek között a Magyarország elleni EU-intézkedések és egyéb friss események kapcsán.


 

Koncepciós büntetőeljárás indult ellenem

E-mail Nyomtatás PDF

Egy 2005-ben női jogvédőként állítólagosan elkövetett rágalmazás miatt, most indítanak koncepciós büntetőeljárást ellenem. Vajon miért fontos ez az EU-nak, ízléses-e, hogy a női jogokról szóló dokumentumokkal egyidejűleg szavaznak egy női jogvédő üldözéséről?

 

A "meleg" családalapítást igen, a felvidéki magyar nőket nem védi az EU? - kérdeztem Strasbourgban

E-mail Nyomtatás PDF

Kapcsolódó videó: Gaudi-Nagy Tamás a kisebbségi sorba taszított magyar nőkkel kapcsolatban intéz kérdést Reding biztos asszonyhoz az EP-ben

 

Maradt-e bármi oka Magyarországnak arra, hogy az EU tagja maradjon?

E-mail Nyomtatás PDF

Maradt-e bármi oka Magyarországnak arra, hogy az EU tagja maradjon?" - kérdeztem az Európai Bizottság tagjaitól, miután ma az EU pénzügyminiszterei 145 milliárd forintnyi kohéziós pénzt vettek el Magyarországtól. Rámutattam, hogy a földmoratórium lejárta után a nyugati befektetők szereznék meg a magyar termőföldet, miközben kohéziós pénzeinket elveszik, hazánkat pedig minden vonalon gyarmatosítják. Rákérdeztem, hogy vajon az uniós főbürokraták hallottak-e már 1956-ról és a magyar szabadságszeretetről. Andor László, magyar uniós biztos (akit a Bajnai-kormány nevezett ki) higgadtságra intett engem is és mindazokat az egyre növekvő magyar tömegeket, akik pontosan a higgadt mérlegelés után teszik fel a címben szereplő kérdést.

 

Az Európai Unió, vagy a magyar termőföld? - tettem fel a kérdést a magyar parlamentben

E-mail Nyomtatás PDF

MSZP-s gyalázkodás a Jobbik ellen: "Önök tartják életben az Orbán kormányt, de egyben vulgárnacionalisták, fasisztoidok, nemzetvesztők és hazafiatlanok"

 

A Magukfajták ideje lejárt - Morvai Krisztina nyílt levele Németországba, Gyulának

E-mail Nyomtatás PDF
Nyílt levél G. Gyula Úrnak
Németország

Kedves G. Gyula úr!
(Vezetéknevét és email címét, azaz pontos kilétét, amelyet ön büszkén vállalt, személyes biztonsága érdekében nem osztom meg a kedves olvasókkal.)
Ön a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában történt mai szereplésem kapcsán egy rövid, de "tartalmas" levéllel lepett meg. A levél a következőképpen szól:

"Morvai Krisztina!

Buta liba,Gyurcsany bandajanak vagyok tagja.

Üdvözlettel
Gyula
"

Soraiban bizonyára arra reagált, hogy én kifejeztem felháborodásomat amiatt, hogy Gyurcsány és bandája, akik sok száz ember súlyos sérüléseiért és önkényes bebörtönzéséért felelnek  még mindig nem börtönnaplójukat írják, hanem politikai programokat dolgoznak ki és a hatalomba szándékoznak visszatérni. Nem válaszoltam volna primitív levelecskéjére, ha a véletlen folytán nem hallom meg az ön büszke beszámolóját (szintén öntudatosan bemutatkozva, teljes névvel, címmel) a "Drágabolgárúr" délutáni műsorában arról, hogy ön bizony - noha Németországban él - belépett az ún. Demokratikus Koalícióba, Gyurcsány (azaz a Hibbant Néró) legújabb politikai formációjába.

Bővebben...
   

A cukorgyárak privatizációjáról szóló jelentés kapcsán szólaltam fel a Magyar Országgyűlésben

E-mail Nyomtatás PDF

Amit a cukorgyárak privatizációjának folyamatát feltáró jelentésből nagyon hiányoltam, az a felelősségrevonás illetve a tanulságok levonása volt annak érdekében, hogy ez a folyamat ne ismétlődhessen meg. Rámutattam a gyarmatosítás (privatizáció) és az államadósság közötti összefüggésre: amíg nem vetjük fel az államadósság újratárgyalását, addig azt csak a nemzeti kincsünk felélése mellett tudjuk törleszteni. Félő, hogy a földmoratórium 2014 áprilisában való lejártával a magyar termőföld ugyanarra a sorsra juthat, mint cukorgyáraink. Ezért felkértem honfitársaimat, hogy - szilárd belső lelkiismeretükre és hazaszeretetükre hallgatva -  a magyar termőföld és vízkészlet magyar kézben tartása érdekében még most hozzanak létre egy  parlamenti bizottságot.


 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>
76. oldal / 91

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban